CENIT sustine educatia tehnica in Romania – licente gratuite CATIA V5 pentru studenti

CENIT_gross_RGB

Inceputul anului universitar aduce studentilor solutia numarul 1 pe plan mondial in proiectarea industriala

Bucuresti, 29 septembrie 2015 – CENIT Romania si Dassault Systemes ofera studentilor facultatilor tehnice licente academice Catia V5 gratuite. Programul se desfasoara in perioada 1-10 octombrie si se adreseaza in principal studentilor, masteranzilor si doctoranzilor specializarilor de inginerie mecanica, industriala, navala si aerospațiala.

CENIT, liderul solutiilor integrate de software si consultanta pentru procese operationale in domeniul Product Lifecycle Management, continua programele de implicare in domeniul educatiei la nivelul Romaniei prin promovarea de licente academice gratuite CATIA V5 catre toti studentii, masteranzii si doctoranzii facultatilor cu profil tehnic interesati. Licenta este destinata exclusiv utilizarii in scop academic.

CENIT faciliteaza accesul viitorilor specialisti la solutia profesionala de lucru, CATIA V5, tehnologie software utilizata de giganti internationali precum BMW, Porsche, Daimler AG, McLaren Automotive, Chrysler, Honda, Audi, Jaguar Land Rover, Volkswagen, SEAT, Renault, Toyota, Ford, Scania, Hyundai, Tesla Motors, Rolls-Royce Motors, Goodyear, Boeing, Airbus sau Nokia.

CATIA V5 – o solutie completa pentru proiectarea industriala

CATIA V5 este o platforma software utilizata la nivel international in industriile auto, aeronautica, navala, energetica si high-tech, care ofera utilizatorilor functionalitati pentru activitati specifice – design industrial, proiectare mecanica, modelarea volumelor sau a suprafetelor, modelare parametrizata, scule si matrite, dezvoltare mecatronica, materiale compozite, cabluri electrice, proiectarea conductelor, simulare FEM (CAE), fabricare NC (CAM) sau validare digitala (DMU).

CATIA V5 ofera instrumente complete pentru redarea 3D a pieselor, mecanismelor si ansamblurilor mecanice, pe o infrastructura centrala, intr-un mediu colaborativ complet care dezvolta creativitatea, partajarea experientei si comunicarea.

Misiunea CENIT in Romania

Prin intermediul programelor sale de implicare in mediul academic, CENIT isi propune sa sprijine universitatile sa acceseze aplicatii software puternice si cunostinte tehnologice de ultima generatie. CENIT sustine in mod activ dezvoltarea continua a bazei de calificare necesara studentilor si absolventilor pentru cariera lor viitoare.

„Prin intermediul acestui program ne propunem sa oferim studentilor o oportunitate concreta pentru intelegerea aplicabilitatii modulelor si testarea celei mai folosite tehnologii din industria mecanica, CATIA V5. In plus dorim sa-i apropiem de experienta practica si de tehnologiile utilizate in companiile in care vor lucra dupa terminarea studiilor” declara Florin Serban, General Manager CENIT Romania.

Pentru a beneficia de o licenta academica CATIA V5 gratuita, cei interesati trebuie sa acceseze pagina dedicata programului in perioada 1-10 oct. Oferta este disponibila doar in urma  completarii datelor de inregistrare, atasarii unei copii dupa un document care atesta calitatea de student si completarii codului promotional CATIA4FREE15.

Pentru detalii suplimentare

NNC Services
Adina Palade
PR Executive
Tel.: +40 752 11 11 16
E-Mail: adina.palade@nnc-services.com

Despre CENIT

CENIT activeaza cu succes de peste 25 de ani ca specialist de marca in consultanta si software pentru optimizarea proceselor operationale in domeniile Product Lifecycle Management (PLM), Enterprise Information Management (EIM), Business Optimization & Analytics (BOA) si Application Management Services (AMS). Organizatia se concentreaza pe dezvoltarea de software proprietar si comercializarea solutiilor standard apartinand liderilor in domeniu precum Dassault Systèmes, SAP si IBM. CENIT are in prezent peste 700 angajati in intreaga lume. Acestia deservesc clienti din industria auto, industria aerospatiala, constructia de masini, energie, servicii financiare si bunuri de larg consum. Mai multe detalii pe www.cenit.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.