Celulita, o problema de ordin estetic care trebuie sa dispara din decorul feminin

Foarte multe voci sustin ca aparitia celulitei are de multe ori cauza clinica, dar oare sa fie chiar asa? Manualele de stiinta ne spun ca incepand cu varsta pubertatii, dar si evoluand in timp, producerea hormonului estrogen conduce la retinerea unei cantitati de grasimi pe tesuturi, insa acest proces daca nu este influentat si de alti factori, evident nu s-ar declansa, formand efecte nedorite la nivel corporal.

Astfel, putem identifica ca celulita nu se formeaza ”peste noapte”, aceasta fiind consecinta mai multor factori care pericliteaza buna functionare a organismului.

programe anticelulita

In zilele noastre insa, statisticile arata ca doar una din zece femei respecta orele de somn recomandate pe noapte la nivel saptamanal, adopta o dieta corespunzatoare bogata in fibre, minerale, carbohidrati si nu in ultimul rand sustine activitati fizice adecvate.

Pe langa acestea se adauga evident sedentarismul sau schimbarile corporale ca urmare a sustinerii unei sarcini sau dupa caz a proceselor hormonale existente in corp.

Astfel ajungem sa cunoastem ca exista trei tipuri de celulita, functie de raspandire asupra zonelor picioarelor, in faza cea mai avansata, femeia zilelor noastre adoptam o pozitie de inferioritate prin a-si expune aceasta parte a corpului in haine atent alese.

De la cochet la rudimentar?

Daca credeti ca o astfel de problema nu are o rezolvare si a trebuit sa va schimbati garderoba pentru a masca acest ”defect”, noi credem ca va inselati, deoarece in prezent stiinta  a promovat o serie de accesorii cosmetice active, care sa conduca la diminuarea porilor si indepartarea grasimilor din tesuturi cu ajutorul unor substante cu adevarat curative.

Acest lucru nu numai ca va da intr-o perioada de timp scurta posibilitatea sa va recapatati increderea in propriul corp, dar forma eleganta de expunere vestimentara va fi din nou un argument pentru dumneavoastra pentru a va consolida propriul statut.

Estetic Salon, centrul de infrumusetare recunoscut

Daca locuiti in Cluj sau in zonele limitrofe si a-ti incercat pana acum o sumedenie de alternative, dar nici una nu a fost destul de eficienta pentru a ajunge la efectul dorit, atunci noi dorim sa va aratam ca serviciul de impachetare anticelulitica este pregatit sa amelioreze efectele celulitei intr-o perioada de timp scurta.

Cum influenteaza produsele anticelulitice la nivel corporal?

Pentru a fi indepartata progresiv celulita este nevoie atat de sustinerea activitatii sanguine, cat si de hranire a pielii cu substante nutritive, pentru a face fata schimbarilor corporale adecvat, fara sa existe consecinte ulterior.

In acest caz, noi ne bazam pe produse precum extractul de iedera, cafeina, uleiul de piper negru sau uleiul de ardei iute, compusi activi demonstrati stiintific ca au proprietati de combatere ale acestei probleme feminine aparute preponderent in secolul nostru datorita ritmului alert al vietii feminine.

Ne propunem sa va oferim pachete personalizate cu un raport de calitate-pret satisfacator, care sa conduca la efectele scontate cat mai rapid posibil.

Cosmeticienii nostri vor face o scurta diagnoza pentru a delimita stadiul problemei dumneavoastra, astfel asigurand programul de terapie adecvat.

Plata serviciilor se poate face atat cash, cat si cu cardul, iar in cea din urma varianta puteti beneficia de o reducere de 5%, gratie colaborarilor noastre cu institutiile bancare!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.