Cele mai frecvente intrebari despre curatenie

Cleaner4Real este o firma de curatenie Cluj cu experienta vasta in domeniu si un portofoliu numeros de clienti care apeleaza la ei ori de cate ori au nevoie. Zilnic acestia primesc numeroase de intrebari despre serviciile prestate si nu numai, asadar in cele ce urmeaza va prezinta cele mai frecvente intrebari primite:

  1. Cine imi va face curatenie?

O echipa de profesionisti instruiti si angajati de catre Cleaner vor curata imobilul vostru. Echipa de lucru din aceasta firma va fi formata din 2 sau mai multe persoane, in functie de suprafata si de gradul de complexitate al curateniei solicitate. Angajatii Cleaner nu vor manca, bea, fuma si nu vor folosi aparatura din incinta si nici obiectele dvs. personale, in timp ce se afla in spatiul dvs.

Fiecare echipa lucreaza sub indrumarea unui coordonator. Toti angajatii nostrii sunt persoane de incredere, testate de noi de-a lungul timpului si fara cazier.

  1. De ce produse de curatenie si echipamente am nevoie pentru efectuarea curateniei?

In general, echipa de curatenie Cleaner pune la dispozitie toate echipamentele si solutiile de curatare profesionale.

 

  1. Cum voi alege o anumita frecventa?

Rapiditatea cu care se deterioreaza un spatiu in care se desfasoara activitati umane depinde, in primul rand, de numarul de personal care activeaza in acel spatiu. In functie de nevoile specifice clientului, de resursele disponibile, Cleaner determina impreuna cu dvs. necesarul de personal si frecventa pentru totalitatea zonelor necesar a fi curatate.

  1. Cat ma costa serviciile de curatenie Cleaner?

Pretul total se va stabili in functie de anumite criterii cum ar fi spatiul dvs, numarul de operatiuni necesare, timpul de executie, etc. Puteti solicita o estimare gratuita si stabilirea unei intalniri cu unul din reprezentantii firmei. La finalul intalnirii, acestia va vor comunica oferta personalizata, adaptata cerintelor si necesitatilor dvs.

  1. Exista o perioada minima de contract de curatenie?

Da, pentru contracte de curatenie regulate, un an de zile, pentru curatenii ocazionale (curatenie generala, curatenie de dupa constructor etc.), poate fi ad hoc.

Cleaner4Real va sta la dispozitie cu servicii profesionale si va sfatuieste sa nu neglijati niciodata acest aspect deoarece lipsa curateniei poate dauna grav sanatatii dvs si a angajatilor sau a familiei dvs!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.