Cele mai bune metode pentru a debloca o ușă?

Ai rămas vreodată încuiat pe dinafară?

Ți s-a rupt cheia în ială sau pur și simplu nu ai putut să îți mai descui ușa?

Ei bine, atunci știi ce înseamnă să ai de a face cu o ușă blocată și să nu știi cum să o deblochezi mai repede pentru a nu fi pus într-o situație stânjenitoare.

Ce se poate face pentru a debloca o ușă cât mai rapid?

lacats bucurestiÎncă de la bunici am auzit de deblocarea ușilor cu o agrafă sau cu vaselină, în cazul ușilor vechi și ruginite.

De asemenea mai există posibilitatea de „a repara” ușa blocată cu șurubelnița sau cu ciocanul, însă s-ar putea să nu ai rezultatele așteptate, ci dor pagube mai mari.

Așadar, ar fi indicat să lași un lăcătuș specializat să se ocupe de asta iar costurile și pagubele vor fi minime.

Lăcătușii de la firmele specializate de reparații și deblocări uși din București te vor scoate din încurcătură în cel mai scurt timp. Aceștia dețin instrumentele necesare pentru a rezolva totul într-o manieră profesionistă chiar dacă este vorba și de alte reparații auxiliare. Mai ales că mai mereu se rezolvă doar cu schimbul yalei și al butucului.

De ce se blochează ușa?

Cauzele pot fi multiple, mai ales la ușile de tip mai vechi iar în general butucul este problema. Butucul nu mai acționează asupra broaștei si are ca rezultat imposibilitatea rotirii cheii în ușă.

Cu timpul, butucul se poate  defecta iar cheia se răsucește dar nu mai angrenează limba ce ar trebui să acționeze asupra broaștei.

Astfel, cauzele blocării ușii pot fi diferite însă concluzia este aceeași. Cu ajutorul unui lăcătuș profesionist din București ușa ta va fi reparată corect, rapid și eficient, fără să trebuiască să folosești metode rudimentare alternative.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.