Cel mai accesibil Tavan

In urmatoarele randuri o sa va vorbim despre calitatile  tavanului  mat si satinat, fiind unul dintre cele mai acesibile tavane. Cea mai importanta deosebire pentru tavanul extensibil mat si satinat este chiar absenta luciului si rugozitatea ariei.

Nevoia noastra de a cumpara tavane din diafragme mate este dovedita si de pretul acestora. Tipul asta de membrana este la fel de calitativ ca si alte tipuri, dar, cu toate acestea, are cel mai mic pret dintre toate acestea si in plus, societatea noastra vor organiza adesea promotii ce fac preturile cu mult mai atragator.

Tavanul mat dar si satinat poate sa fie puse in doar cateva ore, dar, desigur, ele sunt usor de intretinut dar si nu strang condens; au atribute de blocada fonica si sunt chiar si foarte rezistenta la razele solare in timp. Termenul de exploatare poate si fie de la peste 50 ani. Drept ghid al calitatii mari a produselor este garantia tavanelor, care pot sa fie pe o durata de 10 ani. Unele companii sunt prezente pe piata tavanelor din Romania inca din diferite perioade.

Despre tavanele extensibile translucide

Constructia cu diafragma translucida este un amestec destul de armonios dar si in acelasi timp avand un complex de banda LED, format din carcasa si membrana. Pretul unui tavan extensibil translucid cu iluminat LED nu este unul foarte mic avand o banda LED, dar si satisfactia primita in urma rezultatului merita orice ban dat acestora.

Una dinte cea mai importanta deosebire de montaj a acestui tip de tavan consta in punerea corecta a benzii LED. Distanta perfecta de la sursa de lumina pana la diafragma nu trebuie sa fie mai mica sau mai mare de 12 cm.

Daca se respecta tehnologia, tavanul translucid arata ca un element de iluminat gigant, el fiind acoperit uniform cu lumina. Din cauza diafragmelor translucide, camerele de la demisol sunt sigure pline cu lumina de zi, folositoare actiunii cotidiene.

Constructiile luminoase pot sa fi folosite pentru zonarea incaperilor. Locul general poate sa fie impartit in zone cu locatii separate. Interiorul va fi unul atragator din cauza facerii anumitor iluzii vizuale. Intr-un final, un spatiu mai mic poate sa para mult mai mare din punct de aspect vizual.

Avantajele tavanelor translucide

In urmatoarele randuri noi va vom prezentam cateva dintre avantajele tavanelor extensibiletranslucide. Tavanul translucid poate sa fie una dintre cele mai bune alegeri pentru crearea unei atmosfere destul de comode intr-un spatiu de distractie amplasat intr-o camera la subsol, fara geamuri. 

Sunt foarte multe alegeri de design in cazul publicarii foto pe tavanul extensibil. Noi le vom spune doar pe cele caracteristice, adica o cafenea subacvatica cu un acvariu peste cap. 

Un restaurant chinezesc cu ramuri de sakura si raze de soare ce trec prin geam sau prin tavanul de sticla. Un tavan cu orga de lumini, ce isi poate schimba intensitatea si culoarea in functie de atmosfera ceruta. Tavanele translucide sunt esentiale si pentru spatiile de stat, cum sunt mansardele.

Sursa: https://vipcasa.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.