Ce trebuie sa stiti despre serviciul rent a car Otopeni?

Serviciul de inchirieri masini din Otopeni a inceput sa isi construiasca o baza solida de client fideli. Acest tip de serviciu in present este folosit atat de persoanele din Bucuresti, cat si de cele din afara zonei. Acest lucru se intampla datorita faptului ca client au posibilitatea de a inchiria masini din aeroport pe termen lung.

Care sunt servciile extra de care puteti beneficia atunci cand apelati la rent a car Otopeni?

Mai mult de atat este un serviciu mult mai comod in comparative cu transportul in comun. Astfel ca daca nu doriti sa chemati un taxi, puteti oricand apela la rent a car aeroport de aici. Aveti posibilitatea de a alege un model de masina dintr-o mare varietate, astfel ca sansele ca dumneavoastra sa gasiti ceva pe placul dumneavoastra sunt foarte mari. Dar inainte de a lua aceasta decizie este bine sa aveti cateva cunostinte de baza despre ce inseamna acest serviciu.

Un aspect foarte avantajos pentru dumneavoastra atunci cand alegeti sa apelati la o firma de rent a car Otopeni este faptul ca pe langa serviciul de baza de inchiriere a unei masini, mai aveti posibilitatea sa solicitati si anumite accesori suplimentare. In functie de nevoile si de dorintele dumneavoastra, puteti solicita urmatoarele:

  • In cazul in care stiti ca nu cunoasteti prea bine zona, puteti oricand sa cereti firmei de rent a car Otopeni un GPS. De cele mai multe ori firmele respective va vor pune la dispozitie un GPS fara a fi nevoie sa platiti o taxa suplimentara.
  • Scaunul de copiii este si acesta oferit in cele mai multe dintre cazuri in mod gratuit.
  • Alte servicii, precum accesul la internet trebuie sa fie platite. Informati-va dinainte cu privier la taxa respective.
  • In cazul in care aveti nevoie de un spatiu suplimentar, puteti solicita un portbagaj auto. Acesta de cele mai multe ori trebuie platit.

Care sunt masinile din care puteti alege in cadrul servciului de rent a car Otopeni?

In functie de firma de rent a car Otopeni la care va decideti sa apelati aveti mai multe optiuni. Totul depinde de preferintele dumneavoastra deoarece puteti alege si ceva low cost, dar si un model de lux:

  • Dacia Logan este una dintre optiunile preferate ale clientilor, avand o capacitate mare de transport si in acelasi timp va ofera si confort.
  • O alta optiune des aleasa este Ford Focus caci integreaza o gama larga de tehnologi remarcabile si are un system de asistenta active la parcare.
  • In cazul in care va doriti un model din gama de lux puteti alege masini precum Mercedes sau BMW.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.