Ce trebuie sa stiti despre protectiile de motor auto Opel Insignia

scut-opel-insignia

Orice protectie metalica pentru cutia de viteze ale unui Opel Insignia este confectionata special pentru aceasta masina, ca sa ofere protectie maxima motorului. Ce alte functii mai indeplineste acest scut metalic si la ce mai este de ajutor cititi in randurile de mai jos:

Un scut motor Opel Insignia poate fi luat la promotie

Daca te uiti dupa o protectie metalica pentru motoarele Opel Insignia mai ieftina, sa stii ca poate fi luata la promotie. Acest lucru se intampla in anumite zile ale lunii sau in anumite perioade ale anului. De exemplu, cu ocazia zilei de Black Friday. Un astfel de model de scut de motor poate fi luat si de la un bazar cu produse online. Este o ocazie buna de a face o achizitie ieftina. Mult mai multe informatii puteti gasi si aici.

Scuturile de motor, pentru siguranta ta

Un scut metalic pentru Opel Insignia este cel care protejeaza motorul, astfel incat sa fie mereu in stare perfecta de functionare. Asta inseamna ca riscul de a fi implicat in accidente rutiere este mai mic. De asemenea, siguranta calatoriei este mai mare, daca ai un scut de motor Opel Insignia in stare perfecta de functionare.

Rolul primar al scuturilor de motor este sa protejeze baia de ulei de avarii in cazul lovirii sau cel al ciocnirii cu o bordure, o piatra sau daca intri cu masina intr-o groapa. Mai ales ca pe drumurile din Romania se poate intampla frecvent sa fie o groapa in carosabil!

Este o piesa indispensabila pentru orice tip de masina

Scutul metalic este ideal atat pentru a proteja motorul, cat si cutia de viteze (detalii: wikipedia). Acesta are fereastra de vizitare la motor, ceea ce inseamna ca schimbul de ulei se poate efectua fara sa dai motorul jos.

Al doilea mare beneficiu al scutului de motor este ca mentine motorul curat, nelasand impuritatile sa patrunda in interior.

Apa, praful, noroiul pot afecta instalatiile auxiliare, iar daca patrund in rulmentul masinii tale sau in articulatii pot duce la uzarea acestora.

Anumite tipuri automobile au scut de motor separat de cel de cutie, situtie in care acestea trebuie sa fie cumparate separat.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.