Ce sa faci ca sa ai rezultate pe masura pentru cavitatie?

Ce trebuie sa stie clientul despre cavitatie:

De fiecare data cand o noua persoana intra in cabinetul medicului cu dorinta de a incepe un tratament cu cavitatie, primul lucru pe care specialistii il fac, de regula, este sa prescrie o lista completa si conforma de recomandari.

cavitatie

In vederea informarii dumneavoastra cat mai precise despre tratamentul prin cavitatie, am rescris o mica lista de sfaturi utile pe care ar fi indicat sa le luati in considerare in cazul in care va ganditi sa incepeti acest tratament. Iata care sunt cateva dintre acestea:

  • Nu consumati, cu cel putin o zi inainte de inceperea tratamentului produse alimentare bazate pe grasimi. Atat inainte, cat si in timpul si dupa finalizarea tratamentului incercati sa mentineti o dieta cat mai echilibrata, lipsita pe cat posibil de grasimi;
  • Imediat dupa ce ati terminat sedinta de cavitatie, nu uitati sa va hidratati. Un minimum de 2 litri de apa plata este mai mult decat ideala pentru o hidratare corespunzatoare a organismului;
  • Completarea tratamentului prin cavitatie cu o drenare limfatica eficienta va va ajuta sa scapati mai repede de grasimile din corp si, astfel, sa ajungeti la greutatea ideala mult mai repede, fara prea multe investitii.

Alte sfaturi utile in tratamentul de cavitatie:

Asa cum am amintit anterior, este foarte important sa va mentineti corpul hidratat. Consumarea unei cantitati cat mai mare de lichide poate face minuni. Se recomanda, de regula, apa plata pentru ca este cel mai pur lichid. De asemenea, nu v-ar putea dauna catusi de putin nici consumul de ceaiuri neindulcite.

Motivul pentru care acestea sunt foarte recomandate se rezuma, mai mult, la faptul ca la efectuarea oricarei sedinte de cavitatie, atat colesterolul, cat si trigliceridele sunt eliberate si transportate direct in zona ficatului si a rinichilor.

Respectarea acestei modalitati de hidratare si slabire vor face ca aceste organe sa nu mai fie la fel de incarcate de o masa mult prea mare de grasimi.

Nu in ultimul rand, stati cat mai linistiti cand efectuati acest tratament prin cavitatie. Nu este invaziv, nu doare si nu aduce vreun efect negativ asupra organismului dumneavoastra. Din contra, va scapa rapid si eficient atat de excesul de grasime de pe zonele corporale care va fac sa va simtiti stanjeniti, cat si ajuta destul de mult la eliminarea toxinelor din organism.

Ce-ai zice sa inerci chiar tu, pe propria-ti piele tratamentul prin criolipoliza si vezi cum rezultatele apar inca din primele sedinte?

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.