Ce sa facem… evoluam

   
     Ce sa facem… evoluam

Pe vremuri, puteai numai sa iti imaginezi ce avea sa existe peste cateva decenii. Toate aparatele electronice care ne usureaza viata erau pe vremea bunicilor nostri o utopie, un deziderat greu de atins sau de conceput.

Dar iata ca acum, ceea ce parea imposibil odata, a ajuns sa fie o banalitate, un lucru obsinuit.

Cu toate astea, nu ne putem vedea viata fara aceste instrumente utilizate de noi.

Dupa cum ati observat, am accentuat grupul de cuvinte „utilizate de noi” deoarece in zilele noastre, intre a le contrla noi pe ele si a ne controla ele pe noi este o linie foarte subtire, adesea incalcata.

Tehnologia este, in zilele noastre, poate prea prezenta in viata de zi cu zi. Daca inainte singurele lucruri „inteligente” erau calculatorul si telefonul, acum toata casa, de sus pana jos, dintr-un perete in altul, este impanzita de electronice si electrocasnice.

     Ce sa facem… evoluam

Ajungem sa fim atat de captivati de lumea virtuala incat, deseori, nu dam importanta lucrurilor marunte, ca ne infrumuseteaza viata.

Un om de acest tip nu poate vizita un loc fara a-si da check-in pe FaceBook. Acest lucru este pe cat de trist, pe atat de adevarat. Am ajuns sa nu ne mai bucuram de o excursie fara a face sute de poze, live-uri sau alte lucruri asemanatoare.

     Ce sa facem… evoluam

Uneori insa, aceasta evolutie ne face sa dam dovada de involutie si de imaturitate. Pentru a ne putea bucura de tehnologie trebuie sa tinem cont de anumite lucruri care ne pot proteja de aceste electronice. Stiu ca suna amuzant dar, daca intreci masura si iti petreci prea mult timp in fata calculatorului sau telefonului, poti ajunge sa ai mari probleme de sanatate.

 

Majoritatea accidentelor sunt cauzate de neatentia provocata de telefon sau alte asemenea gadget-uri.

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLnp7_jSLawsdKYN1hNQfog

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.