Ce presupune inchirierea auto pe termen lung?

Unul dintre cele mai avantajoase servicii este inchirierea unei masini pe termen lung. Aceasta optiune este ideala pentru cei care nu au masina, pentru cei care calatoresc mai mult timp in scopul afacerilor sau pentru cei care calatoresc mai mult.

Inchirierea pe termen lung se refera la o perioada egala sau mai mare de 21 de zile. In aceasta perioada lunga clientul are posibilitatea de a se deplasa fara probleme in propriile interese.

Un prim avantaj il reprezinta pretul mai mic pe zi in comparatie cu o inchiriere pe o perioada mai scurta deoarece cu cat perioada de inchiriere este mai mare cu atat scade pretul inchirierii pe zi. Astfel pretul final va fi unul avantajos pentru clientii care opteaza pentru inchiriere indelungata. In acest mod cheltuielile de inchiriere vor fi mai reduse si vom putea chiar sa economisim.

Lucruri de care sa tinetim cont:

– scopul inchirierii

– durata calatoriei

– zona in care urmeaza sa calatoriti

In acest mod intreaga experienta de inchiriere a masinii va fi mult mai buna deoarece va fi bine organizata si gandita iar apoi nu va mai fi nevoie sa ne facem griji. Dupa ce am realizat aceasta mica lista e timpul sa ne gandim la masina pe care o sa o alegem. Masina trebuie sa se potriveasca foarte bine cu contextul calatoriei si trebuie sa aiba caracteristici tehnice care sa te ajute si sa iti eficientizeze calatoria.

La ce sa fim atenti:

– kilometrajul masinii

– tipul de combustibil

– ce daune acopera asigurarea masinii

Firma Bdv Rent a Car va pune la dispozitie servicii de rent a car in Cluj pe termen lung la masini de calitate la preturi avantajoase.

Comentarile sunt inchise