Ce presupun serviciile de transfer persoane – B&B Tractari Auto

Ai avut parte de un accident si ai nevoie sa fii transportat undeva ? Ai nevoie de transport de la aeroport pana la tine acasa? Doresti sa inchiriezi o masina, insa  nu stii sa conduci si nu gasesti un sofer?

Aceste probleme pot fi rezolvate acum cu ajutorul serviciului de transfer persoane pe care compania B&B Tractari Auto le pune la dispozitie. Acestia ofera spre inchiriere masini cu sofer in Cluj, cat si in restul tarii. De asemenea, compania iti sta la dispozitie si iti asigura transferul din locul dorit pana la adresa solicitata.

transfer persoane

Servicile de transfer persoane pe care compania B&B Tractari Auto le pune la dispozitie presupun:

  1. Transfer persoane de la si la aeroport

Opteaza pentru un serviciu privat de transfer la si de la aeroport, catre orice locatie din tara. B&B iti ofera preturi fixe pentru transfer, nu pentru persoana. Iar, plata se face in numerar, fara a mai plati comisioane suplimentare. De asemenea, in cazul in care zborul dumeavoastra are parte de o intarziere, compania se va asigura ca soferul se va afla in aeroport la ora exacta, datorita faptului ca acestia monitorizeaza in timp real zborurile.

  1. Transfer persoane Cluj

Compania ofera spre inchiriere masini cu sofer, pentru ca dumneavoastra sa va deplasati in locatia dorita simplu si rapid. Aveti posibilitatea sa alegeti un transfer intre orase cu punct de plecare sau sosire in Cluj-Napoca. Un transfer din sau spre Cluj-Napoca, cu retur in aceeasi zi si cu timp de asteptare inclus in pret.

  1. Calatorii pe perioade de timp mai indelungate

Daca va doriti un tur al Romaniei cu familia sau prietenii si doriti sa va bucurati de o calatorie fara a va face griji pentru condus, compania va ofera solutia. Acestia va pun la dispozitie o masina confortabila si un sofer experimentat, care va va sta la dispozitie pe tot parcursul calatoriei.

Pentru a solicita oferte ii puteti contacta telefonic la unul din numerele  0752.018.018/ 0733018018/ 0785.018.018, sau prin e-mail, la office@bbrentacar.ro.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.