Ce nuante se potrivesc parului in aceasta toamna?

O buna perioada de timp, stilul ombre a facut parte din tendintele de a ne schimba look-ul, insa de ceva vreme a inceput sa dispara, fiind inlocuit cu numeroase forme de a ne infrumuseta parul.

Tehnicile folosite in saloanele de specialitate sunt potrivite pentru a nu ne deteriora sau afecta in vreun fel rezistenta firului de par, acest ucru fiind testat in prealabil. Nevoia de schimbare este sentimentul pe care il avem cu totii, iar o femeie se simte minunat dupa ce isi indeplineste dorintele, de-a lungul timpului dovedindu-se faptul ca aspectul fizic ne conduce si starea de spirit.

Anul acesta se poarta stilul babylight in diverse culori si nuante, combinate dupa gusturile fiecaruia. Sunt foarte usor de intretinut, iar gandul ca va trebui sa mergi la intretinere va disparea, deoarece aceasta tehnica rezista foarte mult. Daca in schimb, adoptam un stil conservator si nu indraznim sa facem odificari foarte mari in ceea ce priveste aspectul nostru, putem opta pentru culorile inchise, iar varfurile sa fie intr-o culoare mai deschisa, creand astfel un contrast intre culori. Tunsorile nu afecteaza in niciun fel aceste tehnici, mai ales ca pe cele bob, tehnica babylights are cea mai frumoasa reprezentare.

Parul lipsit de stralucire care ne afecteaza intreaga imagine poate deveni o problema, contribuind in mod negativ la scaderea increderii in propria persoana, asa ca ingrijirea acestuia trebuie sa fie consitituita dintr-un ritual pe care sa-l repetam de doua, trei ori pe saptamana, in special in zilele in care ne spalam parul. Mastile, tratamentele recomandate pentru firul de par sunt produse care ajuta la protejarea si ingrijirea acestuia pe termen lung.

Orice femeie isi doreste ca de fiecare data cand isi face aparitia in cadrul societatii, sa lase o impresie buna, demna de admirat si apreciat. Parul este unul dintre cele mai de pret accesorii ale fiecareia dintre noi, asa ca ingrijirea si aspectul acestuia trebuie sa fie un obiectiv pentru fiecare. Coafurile sunt tehnici care ne redau o alta imagine, fiind folosite atat in cadrul unor evenimente importante, dar si in viata de zi cu zi. Mai multe detalii despre preferintele femeilor, le puteti gasi aici.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.