Ce ne motiveaza in viata?

In lumea antreprenoriala, trebuie sa fii un auto-starter, motivandu-te in fiecare zi sa iti construiesti visele. Fiecare antreprenor se reinventeaza pentru a ramane motivat. Fie ca citeste cateva pagini dintr-o carte sau isi decoreaza casa sau biroul cu tablouri cu mesaje inspirationale, el isi urmeaza visurile.

Cum reusesc unii oameni?

Majoritatea antreprenorilor, indiferent daca reusesc sau nu, nu au niciodata aceasta indoiala de sine, indiferent daca ar trebui sa intre in antreprenoriat sau nu. Cauta mereu exemple de urmat si mesaje inspirationale care sa le dea putere sa isi urmeze drumul. Apoi cu mainile suflecate trec la treaba. Ei stiu foarte bine ce primesc. Ei inspira oamenii in jurul lor cu actiunile lor si lasa munca lor sa vorbeasca. Prin puterea exemplului ii motiveaza si pe altii. De aceea, gasim in multe casele multor oameni de succes tablouri cu mesaje insirationale.

Multi antreprenori aspiranti in aceste zile petrec mult timp citind despre Steve Jobs si transmitand citatele sale pe social media sau gasim acest gen de citate pe cani, agende sau tablouri. Insa, asta nu va face pe nimeni antreprenor.

Citatele inspirationale sunt bune de citit, dar nu va vor ajuta sa reusiti. Este doar munca grea, zgomotul si determinarea care va vor aduce mai aproape de obiectivele dvs. Antreprenorii adevarati se scufunda in visul lor si nu se tem de esecuri. Daca nu reusesc, ei invata lectii si trec la urmatoarea idee mare.

Ce ne inspira?

Cuvintele sunt doar combustibil pentru sufletul tau. Cu cat sunt mai de inspiratie, cu atat vom fi mai energizati. Nu ai nevoie de cuvinte pentru a face ceva ce vrei sa faci, insa acestea te pot tine motivat. Daca nu esti dedicat, daca un singur lucru din ceea ce vrei sa faci nu este suficient pentru tine atunci cuvintele vor face doar lucruri temporare pentru tine.

Daca viziunea in viata nu va face sa va treziti, daca nu va simtiti entuziasmati cand va treziti, atunci nu o faceti. Faceti ceva cu care sunteti pasionat, faceti ceva pentru care nu trebuie sa va bazati pe cineva care sa va inspire.

Inspiratia externa nu te duce prea departe. Atunci cand lucrurile devin rele, atunci cand riscurile devin ridicate, cand intarzierea fiecarei secunde este cruciala, cand vreti sa construiti ceva ce nu v-ati imaginat sau cel putin credeti ca ar fi imposibil sa realizati, atunci trebuie sa ramenti motivati si sa credeti in dvs. In majoritatea cazurilor, gasiti doar o prejudecata de confirmare pentru a va spune ca o puteti face, in timp ce ar trebui sa actionati deja.

Oamenii de succes nu ajung asa peste noapte. Ceea ce vad majoritatea oamenilor dintr-o privire – fericirea, bogatia, o mare cariera, un scop – este rezultatul muncii grele si al agitatiei de-a lungul timpului.

Pentru a avea succes, trebuie sa utilizati in fiecare zi o oportunitate de a imbunatati, pentru a fi mai bine, sa va apropiati de obiectivele dvs. Dar cea mai buna parte este ca, cu cat realizati mai mult, cu atat veti dori mai mult, cu atat veti ajunge mai departe. Atata timp cat aveti foame de succes, veti avea intotdeauna puterea in interior pentru a-l atinge.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.