Ce masini poti inchiria de la firma Abdul Prestige?

inchiriere masini cu soferPentru a beneficia de toate avantajele serviciului de rent a car oferit de compania Abdul Prestige, va asteptam sa optati pentru masini de inchiriat cu sofer! Toate masinile se inchiriaza cu sofer, acestea au kilometraj redus si nu se percepe garantie de client!

 

 

Masinile pe care firma Abdul Prestige vi le ofera sunt:

Audi A8 Quattro

Autoturismul Audi A8 Quattro face parte din categoria masinilor elegante si impunatoare, fiind in acelasi timp o masina rafinata, ce impresioneaza placut, dar si una sport, care iti depaseste asteptarile. Fiind o masina de lux, modelul A8 Quattro este perfecta pentru intalnirile pretentioase de serviciu.

BMW X6

Elegant si impunator in acelasi timp, autoturismul BMW X6 este perfect pentru ocaziile speciale sau pentru situatiile deosebite in care ne dorim sa fim in centrul atentiei cu un autoturism puternic. BMW X6 nu numai ca asigura confort permanent, ci ofera si siguranta de care ai nevoie atunci cand te deplasezi cu un atoturism.

Mercedes CL65 AMG

Autoturism de lux, sport si puternic – acestea sunt caracteristicile definitorii prin care autoturismul Mercedes CL65 impresioneaza. Chiar daca are un design sportiv si este o masina extrem de rapida, acest autoturism se potriveste de minune intalnirilor business deoarece este un model mai rafinat.

Nissan Patrol

Atragator si practic, Nissan Patrol este un autoturism puternic care inspira siguranta si se adreseaza celor indrazneti, care vor ceva diferit in materie de masini. Cu un interior confortabil si cu mult spatiu de depozitare, SUV-ul reprezinta alegerea ideala pentru off road sau pentru calatorii pline de aventura.

VW Transporter T6 Multivan LR

Acest model combina designul modern cu accentele retro, VW Transporter T6 Multivan LR fiind cel mai aratos si cel mai bine dotat multivan de pana acum. Cu un design elegant si materiale de calitate superioara, acest autoturism ofera spatii de depozitare bine gandite si scaune extrem de confortabile, potrivite pentru calatoriile mai lungi.

Transporter T5

Acest automobil este echipat pentru a face fata provocarilor de zi cu zi, iar flexibilitatea este caracteristica sa definitorie. Din acest motiv, Transporter T5 este ideal atunci cand doriti inchiriati autoturismul pentru un numar mai mare de persoane, cum ar fi angajatii unei corporatii. Automobilul dispune de 8+1 locuri.

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.