Ce faci atunci cand ai avansat si esti Prima Data Manager?

Nu fii speriat de schimbare! Nu ii dezamagi pe cei care ti-au dat incredere! Dezvolta-ti abilitatile si afla tot ceea ce trebuie sa stii ca sa faci tranzitia usoara!

Ai 40 de ore adica 10 de sedinte antrenament / invatare / coaching / dezvoltare pentru a transforma potentialul in eficienta!

Afla mai multe despre programul oferit de Dekon HRPrima data manager – 10 sedinte de tranzitie de la talent la manager eficient.

Prima data manager – program Dekon HR – 10 sedinte de tranzitie de la talent la manager eficient

Echipa de traineri te va ajuta:

-sa faci tranzitia atitudinala si emotionala de la statutul de anagajat la cel de manager

-sa iti aliniezi obiectivele departamentului / ale echipei cu obiectivele organizatie.

-sa identifici cei mai relevanti KPI pentru departamentul tau, pentru subordonatii tai.

-sa formulezi obiective si task-uri pentru tine si colegi

-sa iti intelegi colegii (sa identifici tipologii, abilitati etc) pentru a putea face un people management eficient

-sa evaluezi corect performanta si sa dai feedback constructiv

-sa iti dezvolti angajatii

-sa stii sa conduci o intalnire de management al performantei

-sa stii sa iti identifici clientii interni si sa creezi parteneriate strategice cu acestia

-sa stii sa influentezi tipologii de oameni si factori de decizie

-sa stii sa ai limbaj comun cu top managementul (indicatori de business / inteligenta financiara)

-sa devii ambasadorul companiei tale in relatie cu parteneri externi

-sa faci fata situatiilor stresante

-sa iti imbunatatesti abilitatile de negociere (ca parte a jobului de manager)

Daca simti ca trebuie sa dezvolti doar o parte din aceste arii – iti poti alege doar sedintele necesare.
Iar daca vrei sa identificam ariile tale forte sau cele de imbunatatit, incepem cu o evaluare de tip assessment center!

 

Cumpara acum on-line programul Prima Data Manager si ai 10% reducere daca te inscrii in perioada 20 iunie – 30 iunie.

Pret pachet standard: 1000 Euro + TVA

Sau inscrie-te la worshop-ul demo de 2 ore, care se va desfasura in data de 7 iulie, in Bucuresti, intre orele 10.00 – 12.00

Solicita detalii despre variantele free la office@dekon-hr.ro

Cine sunt trainerii?

Mirela Minciu – Trainer & Senior Consultant

17 ani de experienta in People Development. 15 ani experienta HR Management. 14 ani experienta ca si Trainer. 13 ani in Assessment & Development Center. 11 ani experienta ca si Consultant. 10 ani experienta ca si Business Developper. 7 ani experienta in Business Management.

Experienta sa de Consultant si Trainer a cladit-o pe experienta solida de practician dar si pe cunostintele de psihologie si pedagogie. A construit echipe de specialisti in resurse umane, a construit sau consolitat departamente de resurse umane, a participat la decizii strategice de business ca membru in bord sau ca managing partner, a creat proiecte de eficienta oganizationala, a recrutat, evaluat si dezvoltat oameni valorosi.
Cunoscand nevoile si asteptarile organizatiilor (romanesti sau multinationale), cunoscand nevoile si asteptarile managerilor de HR si specialistilor in OD si L&D, Mirela impreuna cu echipa Dekon Business Solutions a adus in Romania cele mai valoroase si accesibile Resurse de Training si Assessment din Romania.

Margareta Mares -Trainer & Senior Consultant

Marga are o poveste de succes! Povestea de succes a fost recunoscuta prin prezenta, an de an, in topurile celor mai influente si puternice femei din Romania, cei mai admirati CEO din Romania si cei mai importanti 1,000 de oameni de business din Romania.

Activitatea de business a fost impletita cu activitatile sociale, participand la programe Habitat for Humanity si colaborand cu multe organizatii implicate in actiuni comunitare.Expertiza sa a fost acumulata in cei 22 de ani de experienta in roluri de management si top management. in companiil ca Montero, Europharm Distributie parte a GlaxoSmithKline si Vodafone.

A condus din pozitia de top management, in ultimii ani, o companie de 450 de angajati, cu un portofoliu de 4,000 de clienti si 3,500 de produse. A scris o poveste de succes in toti acesti ani, deruland proiecte provocatoare si curajoase de restructurare logistica si organizationala, de job rotation la nivelul echipei de management, de adaptare a culturii orgaizationale, toate conducand la performanta financiara, organizationala si reputationala a companiei.

Marga este isi dezvolta propriul business in domeniul farma dar este si Consultant si Trainer Asociat pentru Dekon HR, imbinand experienta proprie cu cursuri de management, dezvoltare organizationala, team building s.a.

 

Cine sunt „Prima Data Manageri”?

Cei alesi sa fie prima data manageri pot fi profesionisti din diferite domenii: IT-isti, ingineri de vanzari sau de executie, profesionisti in finante sau in HR, consultanti in vanzari sau in achizitii. Vor fi teamleaderi sau supervizori, coordonatori sau manageri.

De ce sunt alesi sa fie Prima Data Manageri?

Cei alesi de companii sa fie prima data manageri sunt angajati talentati, sunt cei mai buni performeri sau sunt angajati de incredere. Uneori sunt alesi in urma unui assessment center sau talent management program, alta data sunt alesi pe baza intuitiei managerilor sau chiar a dorintei de promovare.

 

Agenda programului Dekon HR – Prima Data manager – 10 sedinte de tranzitie de la talent la manager eficient

Programul Prima data Manager cuprinde 40 de ore adica 10 de sedinte de cate 4 ore de antrenament individual sau de grup.

Fiecare program:
– este 100% personalizat (continut, ritm, obiective urmarite, metode, grad de dificultate)
– cuprinde un mix de metode: training, coaching, simulari, business games, assessment
– participantul sau compania selecteaza focusul de dezvoltare selectand dintre
-17 competente si abilitati de baza (comunicare, gandire strategica, agilitate, project management, luarea deciziilor, etica in afaceri, diversitate, leadership, managementul performantei, inteligenta financiara, inteligenta emotionala, dezvoltarea angajatilor, leadership, engagement etc),
– 100 de programe gata definite, create de profesionist international la standarde internationale. Avem un portofoliu urias de resurse de training si assessment vom selecta metodele si programele cele mai potrivite.

Intotdeauna, programul Dekon HR „Prima Data Manager – 10 sedinte de tranzitie de la talent la manager eficient” va incepe cu o evaluare, cu acomodarea emotionala si constienta la noul rol: cel de manager.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.