Ce este un Ballroom?

Tot mai multe cuvinte care au fost preluate din limba engleza, au fost romanizate sau folosite ca atare, cum este si cazul cuvantului ballroom, care se traduce prin sala de bal sau de dans. In acceptiunea romaneasca, acesta inseamna un loc unde se organizeaza diferite evenimente precum nunti, botezuri, zile de nastere, petreceri corporatiste, conferinte, gale sau lansari de produse.  

CUM ALEGI CEL MAI BUN BALLROOM BUCURESTI

In functie de eveniment, de buget, de numarul de persoane invitate si de celelalte preferinte, precum: zona in care vrei sa fie locatia, indoor sau outdoor, stilul locatiei (elegant, modern sau rustic), meniu etc., vei alege cel mai bun ballroom Bucuresti. 

Un aspect important de care sa tii cont, este zona in care se afla locatia si cat de usor pot ajunge invitatii acolo pentru ca, altfel, exista riscul ca foarte multe persoane sa nu participe la eveniment din cauza accesului greoi. Pentru locatiile din afara Bucurestiului, de exemplu, exista saloane care pun la dispozitia invitatiilor masini catre si de la locatie. 

 Daca evenimentul tau include si meniul, atunci este bine sa te interesezi dinainte ce cuprinde acesta si daca pretul este corect sau nu. Unele locatii de nunta iti pot oferi un pret mic dar fara sa aiba totul inclus, astfel ca daca vei adauga la meniu mai multe optiuni,  poti ajunge la un pret mult mai mare decat daca alegi un meniu all inclusive. Un meniu all inclusive va include pe langa felurile de mancare si aranjamentul salii, aranjamentele florale, tortul, muzica, fotografiile, sonorizarea etc.

J’adore Grand Ballroom, este un ballroom Bucuresti, care iti pune la dispozitie o gama variata de meniuri in functie de preferintele tale cum ar fi meniuri all inclusive pentru nunta, botez sau cununii si aniversari, oferte de meniuri pentru zilele de vineri sau duminica pentru aceleasi evenimente, candy bar, lemonade bar si un inedit cheese bar.

Capacitatea acelui ballroom Bucuresti pe care vrei sa il alegi, este un alt aspect pe care nu trebuie sa il ignori, precum si daca, acesta are ringul de dans central sau nu, daca pe jos este mocheta, gresie sau parchet, daca pozitia mesei mirilor este cu vizibilitate din toate partile sau daca salonul are sau nu aer conditionat. La J’adore Grand Ballroom vei avea de ales intre 3 saloane de nunta cu tematici diferite: 

Salonul Miracle este un loc rafinat cu o capacitate de pana la 130 de persoane si imbina stilul clasic cu cel modern; 

Salonul L’amour dotat cu trafoare si candelabre luxuriante care vor colora salonul in mai multe culori, in functie de preferinte poate gazdui intre 70 si 120 persoane; 

Salonul Elegance este realizat in stilul architectonic empire, colorat in rosu imperial si gold, care duce cu gandul la un palat regal, datorita tavanelor inalte decorate cu cornise, draperiilor si candelabrelor impunatoare. Acesta poate gazdui pana la 120 de persoane.

Salonul Mirage, este cel mai nou salon al J’adore Grand Ballroom Bucuresti si ofera dotari moderne, accesorii elegante si un design interior deosebit. Acesta  este destinat evenimentelor de dimensiuni mai mici, avand o suprafata de 180 de mp si poate gazdui intre 50 si 80 de invitati. 

Comentarile sunt inchise