Ce este SEO si cum ajuta afacerea noastra

Dacă dețineți o afacere sau gestionați un site web de orice fel, probabil că aveți nevoie de trafic spre acesta. SEO este important pentru că este special destinat să ajute doar la acest lucru; îmbunătățirea prezenței online, a traficului și în final a obiectivelor pentru un site web.

ESTE SEO NEVOIE PENTRU FIECARE TIP DE AFACERI?

În majoritatea cazurilor, da!

Dacă afacerea dvs. oferă produse sau servicii în care utilizatorii introduc în interogările de căutare pentru a găsi informații, atunci SEO ar trebui să fie o prioritate ridicată.

Există câteva situații în care este posibil ca SEO să nu fie necesară:

Dacă site-ul dvs. nu este destinat să fie găsit. De exemplu, dacă aveți un site dedicat instruirii interne numai pentru afacerea dvs.

Dacă sunteți în căutarea unor vânzări imediate. SEO este un proces care nu oferă succesul peste noapte. Aceasta necesită o planificare strategică, o execuție și o gestionare continuă pentru a conduce succesul SEO.

Ce poate face SEO pentru afacerea dvs. (BENEFICII CHEIE)?

CREȘTEREA TRAFICULUI

Cu cât un site web este mai bine clasat pentru cuvintele cheie, cu atât mai mult trafic veți primi. De fapt, poziția # 1 din Google are, în medie, o rată de accesare prin clic de 27,5%, conform studiului CTR avansat privind clasarea pe Web. Aceasta inseamna ca daca ai rang # 1 pentru un termen de cautare, de fiecare cate 100 de termeni cautat, vei primi statistic 27-28 de vizitatori. Cu fiecare poziție după aceea, numărul scade destul de semnificativ.

VIZIBILITATE VIZIBILĂ

Cele mai multe cuvinte cheie pe care site-ul dvs. le situează și cu cât acestea sunt mai înalte, cu atât mai des este vizibilă pentru clienții potențiali. Potrivit statisticilor, este nevoie de 5-7 afișări de brand înainte ca cineva să-și amintească brand-ul. SEO este un driver direct al vizibilității și impresiilor îmbunătățite în rezultatele motorului de căutare.

CREDIBILITATE / TRUST

Site-urile web care apar mai sus în rezultatele căutării sunt văzute ca fiind mai de încredere și mai credibile. De fapt, 98% dintre toți căutătorii aleg o afacere listată la pagina 1 a rezultatelor. Asta pentru ca oamenii se simt ca site-urile din partea de sus sunt cele mai bune. În prezent, toată lumea „găsește” ceea ce dorește și dacă site-ul dvs. se află pe primul loc în timpul căutării, dvs. v-ați poziționat ca alegere credibilă / de încredere.

Alte Articole Utile:

Afla cat costa o campanie de SEO in Romania citind articolul de pe site.

GHID SEO 2019 – CAPITOLUL 3 – KEYWORD RESEARCH

 

Ghid SEO 2019 – Cum optimizam linkurile interne

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.