Ce cosmetice profesionale de baza ai nevoie?

Daca domeniul cosmetic este nou pentru dumneavoastra, sa aveti cosmeticele profesionale necesare de baza, este cel mai bun mod de a incepe machiajul, dar si cel mai putin, coplesitor.Un set de cosmetice pentru incepatori, este tot ceea ce aveti nevoie pentru a va face trusa personala de frumusete completa, cu recomandari de cosmetice profesionale pentru uzul zilnic.

De unde stiti ce aveti nevoie?

Ca sa stabiliti ce cosmetice profesionale aveti nevoie, trebuie sa invatati putin despre dvs. astfel incat sa stiti cu exactitate ce cosmetice profesionale exista si ce se potriveste pentru dvs.

Pentru a face acest lucru mai usor, mai jos exista 10 cosmetice de baza de machiaj pe care ar trebui sa le aveti in trusa dvs. Trusa dvs. personala de cosmetice nu trebuie sa fie coplesitoare; utilizati aceasta lista de verificare ca ghid si veti avea tot ce e nevoie pentru a incepe.

cosmetice profesionale

 

 

 

Lista de verificare a principalelor elemente de machiaj:

  • 1 Fond de ten

Un machiaj de baza este esential pentru a-ti face o fata frumoasa. Cu toate acestea, daca nu va place un fond de ten, optati, in schimb, pentru un hidratant.

  • 1 Corector

Corectorul este important pentru piele. Toti avem un cos pe care vrem sa-l ascundem din cand in cand.

  • 1 Blush / Bronzer Duo

Acestea sunt semnificative pentru un machiaj de baza, deoarece ambele adauga viata si dau culoare pielii dvs. Folosind o pudra compacta puteti sa va pastrati machiaj simplu si usor pentru fiecare zi de utilizare.

  • 1 Dermatograf

Obtinerea unui ochi luminos este importanta pentru acele momente cand doriti sa va faceti machiajul de la zi la noapte! Dermatograful este un element esential pentru a face orice machiaj, minim sau dramatic, sa arate cel mai bine. Va rugam sa nu ignorati acest produs de  frumusete care este esential pentru utilizarea de zi cu zi. E important.

  • 1 Mascara

Mascara sau rimelul (cum mai este cunoscut) este cel care ne pune in valoare privirea, ochii si chiar fizionomia fetei, daca este bine aplicat.

  • 1 creion pentru buze

Impreuna cu rujul, conturul de buze este esential pentru a avea culoare pentru durata intregii zile. Insa, creionul de buze poate sa inlocuiasca foarte usor rujul atunci cand ne dorim un aspect al buzelor mat si puternic pigmentat, precum si sa faca buzele sa para mai pline, mai voluminoase.

  • 1 paleta fard de ochi

Paletele cu farduri sunt cosmetice profesionale esentiale pentru o trusa de machiaj bun. Fardurile de pleoape ce variaza de la nude, ideale pentru lookuri de zi, cu care sa-ti accentuezi frumusetea naturala pana la nuante inchise, perfecte pentru a crea un smokey eyes de invidiat sunt de nelipsit in trusa de machiaj a oricarei femei. Asa se pot crea umbre si culori subtile pentru un aspect interesant.

  • 2 rujuri si 1 gloss

Rujul sau luciu este un machiaj de baza esential, nelipsit din trusa oricarei femei.

  • 1 set perie machiaj

Un set de perii pentru machiaj si un set de cosmetice profesionale pot face totul in ceea ce priveste un machiaj profesional, chiar daca uneori nu aveti abilitatile necesare.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.