Ce cadouri apreciaza femeile?

Cutiile de bijuterii pentru femei sunt nelipsite din recuzita unei femei si, puterea exemplului precum si nevoia copiilor de a-si copia parintii au generat utilizarea de cutii de bijuterii inca de la varste fragede.   Astfel, in categoria cutiilor de bijuterii vom regasi deopotriva cutii pentru doamne si domnisoare, dar si cutii de bijuterii pentru fetite, inscriptionate cu motive din desenele animate.

 

            Cutia muzicala- din nou in trend

 

Cutia de bijuterii muzicala era un element specific femeilor aristrocrate, al acelora ce faceau parte din paturi inalte ale societatii deoarece numai acestea aveau privilegiul de a purta bijuterii si accesorii pe care sa le stocheze in astfel de cutii muzicale.   Acum, cutiile muzicale sunt folosite atat de fetite cat si de domnisoare sau de doamne, iar melodiile acestora par desprinse din caruselurile folosite pentru bebelusi, readucand, astfel, un aer al copilariei, un simbol al amintirilor stocate acolo. Cutiile de bijuterii muzicale pot fi oferite cadou atat fetitelor, adolescentelor, cat si doamnelor mai in varsta care isi vor aminti cu placere de tinerete, de vremurile in care astfel de momente erau de nepretuit.

cutie de bijuterii

            O gama de produse cu mare diversitate

 

Diversitatea este un element determinant pentru cutiile muzicale deoarece acestea se regasesc in forme, dimensiuni si culori diferite si sunt confectionate din materiale de toate tipurile, de la piele, lemn, plastic, ceramice, metal sau chiar catifea. Astfel, atunci cand optezi pentru a oferi cadou o cutie de bijuterii este imposibil sa nu descoperi un model care sa concure cu gustruile si stilul persoanei careia il oferi, precum si cu bugetul alocat de tine in acest sens. In plus, cutiile de bijuterii pot fi compartimentate sau nu, unele dintre acestea transformandu-se cu usurinta in reale organizatoare ale accesoriilor unei femei, avand locasuri speciale pentru toate tipurile de bijuterii, precum si sisteme de inchidere si compactare pentru a oferi un plus de economie de spatiu, supraetajarea fiind inevitabila pentru femeile care adora accesorizarea si investesc intr-o multitudine de bijuterii si accesorii.

 

            Cutia de bijuterii intotdeauna spune o poveste

 

Desi pare un obiect banal in garderoba unei femei, cutia de bijuterii este un indicator eficient care spune propria poveste despre posesoarea acesteia. Astfel, stilul cutiei de bijuterii iti va oferi indicii despre personalitatea femeii din spatele sau, despre stilul pe care il apreciaza si despre eleganta de care da dovada, marimea acesteia iti va spune multe despre pasiunea sa pentru bijuterii precum si despre modul in care ii place sa isi accesorizeze tinutele. La o mica privire aruncata in interiorul ei vei descoperi tipul de bijuterii pe care le apreciaza, culorile preferate si opulenta bijuteriilor pe care le prefera.

Cutiile de bijuterii se pot regasi la preturi variante de la cateva zeci de lei pana la cateva sute, in functie de materialul folosit la realizarea acestora, de producator, de stilul abordat, dar si de accesoriile acesteia care pot creste considerabil valoarea daca ele insele sunt niste bijuterii veritabile.

Indiferent de situatie, o cutie de bijuterii va fi intotdeuna un cadou apreciat de o femeie, cu care vei merge la sigur de fiecare data.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.