Ce beneficii are apa sarata pentru organism?

Daca esti in cautarea unui loc relaxant care sa iti ofere si tratament, piscina cu apa sarata incalzita langa Bucuresti de la Insieme Grand Resort este solutia ideala. Pe langa proprietatile curative ale bailor cu sare adauga  si binecunoscutele efecte benefice ale inotului si, brusc, concediul tau va fi un prilej prin care corpul tau se va revigora. Proprietatile miraculoase ale apei sarate sunt cunoscute inca din timpuri stravechi, aceasta fiind utilizata indeosebi pentru remedii naturiste si terapii recomandate de catre medicii specialisti.

Iata care sunt beneficile acestei apei sarate pentru sanatate:

  • Efect antiinflamator si regenerant la nivelul sistemului locomotor. Sunt diminuate durerile, creste mobilitatea articulara si flexibilitatea musculara.
  • Tratarea afectiunilor ginecologice. Cantitatile crescute de sare si de substante organice din apa, fac din apa sarata un tratament natural pentru reechilibrarea hormonala feminina si tratarea infertilitatii.
  • Ameliorarea unor afectiuni ale pielii precum psoriazisul.
  • Apa sarata este folosita si sub forma de aerosoli pentru prevenirea si tratarea bolilor respiratorii precum rino-faringite, sinuzite, viroze, rinite alergice, astm bronsic, bronsita cronica sau fibroza pulmonara.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.