Cazare Turda – Castelul Printul Vanator

Orasul Turda este cunoscut ca fiind intrarea in inima Transilvaniei, iar in ultimii ani acesta a devenit o destinatie preferata de mii de turisti. Valea Ariesului cuprinde zone cu peisaje mirifice, cladiri incarcate de istorie si cu arhitectura in stil gotic sau renascentist. Toate locurile te vor face sa te indragostesti din primele momente. Aceasta zona este considerate centru cu traditie urbana din Transilvania si ii gazduieste pe toti cei dornici de relaxare si aer curat. Iar pentru cazare Turda, avem cateva recomandari extrem de frumoase.

Daca urmeaza sa-ti planifici un city break, iti recomandam sa iei in considerare Turda. Iti venim in ajutor cu cateva sfaturi pentru un city break reusit.

Cazare Turda

Daca vrei sa gasesti cazare in Turda care sa te scoata din cotidian, iti recomandam Castelul Printul Vanator. O locatie pierduta in negura timpului, cu o atmosfera de poveste si arhitectura inedita. Castelul iti pune la dispozitie apartamente de lux, camera matrimoniale sau twin, triple suite sau family suite. Pe langa confortul camerelor frumos amenajate, la Castel poti lua masa in Restaurantul propriu impartit in Coliba Haiducilor, Casuta Taraneasca, Castelul lui Dracula sau pe Terasa.

Cum treci de portile castelului, te trezesti intr-o cu totul alta lume …

cazare turda

Cazare Turda

Profita de frumusetile tarii noastre si alege sa-ti petreci weekend-ul la Turda. Aici poti vizita:

  • Baile Sarate
  • Castrul Roman
  • Cheile Turenilor
  • Cheile Turzii
  • Muzeul de Istorie
  • Salina Turda
  • Mormantul lui Mihai Viteazu

Va recomandam Castelul Printul Vanator pentru un weekend de neuitat in Turda.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.