Case si apartamente de vanzare de la Habitas Imobiliare

      Habitas Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj cu notorietate pe piata clujeana si se defineste prin increderea acordata clientilor sai, dar si printr-o relatie solida pe care incearca mereu sa o construiasca cu cei care aleg sa le devina clienti. Habitas pune la dispozitie o baza de date consistenta, mereu actualizata cu cele mai proaspete oferte de pe piata si are grija sa transforme piata imobiliara intr-un beneficiu pentru clientii sai.

      Cu scopul de a impune un nou strandard pe piata imobiliara clujeana, Habitas Imobiliare este o agentie cunoscuta in primul rand pentru ca reuseste sa faca fata oricarei cerinte din parteea clientilor, pentru promptitudine si seriozitatea serviciilor. Echipa Habitas Imobiliare este formata din brokeri imobiliari de succes, mai exact profesionisti care pun la dispozitia clientilor nostri un mix de servicii complete: consultanta imobiliara, evaluari, consultanta in obtinerea creditelor.

     Habitas Imobiliare vine in ajutorul familiilor ce incearca sa isi gasesca locuinta in orasul Cluj-Napoca, specialistii agentiei oferind solutii personalizate. Oferta de vanzari case Cluj-Napoca de la Habitas este una extrem de variata si este formata din: case noi cu finisaje complete, case de tip duplex, case ce se vand impreuna cu terenul aferent, case complet mobilate, case cochete cu panorame deosebite, case vechi cu un stil arhitectural unic, case cu garaj sau case amplasate in zone linistite, departe de agitatia orasului.

oferta vanzare case si ap

        Pe langa oferta de vanzari terenuri, vanzari hoteluri/firme, vanzari sedii firme, vanzari magazine sau vanzari imobiliare Habitas Imobiliare pune la dispozitia clientilor sai si o oferta diversificata de vanzari apartamente Cluj Napoca, precum: apartamente cu 1, 2 3 sau 4 camere in constructii noi, apartamente de vanzare in zone rezidentiale, apartamente complet utilate si mobilate, amplasate in zone centrale si ultracentrale, apartamente apartamente amplasate in zone linistite, departe de agitatia orasului.

        In plus, oferta Habitas mai cuprinde si inchirieri de garsoniere, case sau vile si apartamente, dar si inchirierea unor spatii potrivite pentru birouri sau pentru desfasurarea unor activitati comerciale, inchiriere de terenuri, hoteluri sau cabane si inchirierea unor hale moderne sau spatii inudstriale.

      Daca va doriti un imobil deosebit, nu ezitati sa apelati la serviciile oferite de agentia clujeana Habitas Imobiliare.

Comentarile sunt inchise