CarucioareDeCopii.ro – Magazinul online numarul unu care ofera cele mai peformante carucioare 2 in 1

Este foarte important ca atunci cand doriti sa achizitionati un carucior pntru copilul dumneavoastra sa tineti cont de anumite criterii, iar siguranta acestuia face parte din acele motive de care trebuie sa luati seama.

Magazinul online Carucioaredecopii.ro pune la dispozitia clientilor sai o varietate de modele de carucioare 2 in 1 performante si de o calitate excelenta.

Carucioare de copii – Securitate, siguranta si comfort

Accesand pagina de internet a magazinului online CarucioareDeCopii.ro veti putea regasi un portofoliu vast de carucioare, fiecare dintre acestea avand caracteristicile sale, tocmai acest lucru facandu-le sa fie speciale.

Preturile la care puteti achizitiona orice tip si model de carucior sunt extrem de accesibile, iar calitatea acestor produse este de invidiat.

Carucioare 2 in 1 – eleganta si accesibilitate la un super pret

Printre modelele de carucioare de copii pe care le puteti achizitiona in cadrul magazinului online isi fac simtita prezenta si modelele de carucioare 2 in 1. Modele actuale si elegante, aceste carucioare speciale dau dovada de un rafinament extraordinar.

Mai exact, modelele de carucioare 2 in 1 reprezinta acele tipuri de carucioare care au in componenta lor doua modele, si anume: caruciorul standard care poate fi insotit de landou si cealalta varianta este cea in care caruciorul standard este format si dintr-un cosulet auto.

Carucioarele 2 in 1 sunt foarte practice si pot fi folosite incepand cu nasterea copilului, iar multifunctionalitatea acestor produse va va face pur si simplu sa le adorati.

Modelele de carucioare 2 in 1 pe care acest magazin online le pune la dispozitia clientilor sai sunt diverse, fiecare dintre dumneavoastra putandu-si alege dupa gust orice model isi doreste.

Asadar, printre modelele de carucioare 2 in 1 regasite in portofoliul acestui magazin online se intrezaresc urmatoarele:

  • Caruciorul 2 in 1 Chipolino Malta – Acest model de carucior este unul extrem de rafinat si poate fi utilizat inca de la nastere si pana la 15 kg. Este realizat din materiale confortabile si sigure, ceea ce ofera siguranta si confortul necesar bebelusului. Acest carucior detine o copertina cu dublu strat si viziera, protejandu-i astfel pe micuti de soare. Caruciorul Chipolino Malta il puteti achizitiona la pretul de 1,569.00 RON;
  • Caruciorul 2 in 1 Kunert Silver Crem – Model actual si inovator, caruciorul Kunert Silver Crem este solutia perfecta pentru acei clienti care isi doresc ca bebelusii lor sa aiba cele mai sigure si incantatoare plimbari.

Este recomandat a se folosi incepand de la nastere si pana la varsta de 36 de luni. Acest model de carucior 2 in 1 este intrevazut cu modul sport si landou, huse pentru piciorusele celui mic, plasa pentru insecte si plasa pentru ploaie, pentru a-l proteja pe micut. Acest carucior inedit poate fi al dumneavoastra pentru pretul de numai 1,139.00 RON.

Date de contact

Pentru detalii, nelamuri sau comenzi, va invitam sa accesati pagina de internet a magazinului online http://carucioaredecopii.ro/

Sau sa luati legatura cu operatorii telefonici la numerele de telefon:

  • 0723 666 005
  • 0765 745 009

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.