Carucioaredecopii.ro – aliatul numarul unul al parintilor pentru achizitionarea unor carucioare sport

Bebelusii si carucioarele sunt inseparabili atunci cand decideti sa faceti o plimbare sau aveti o experienta care se desfasoara intr-un spatiu exterior. Plimbarile sunt extrem de benefice pentru bebelus, iar pentru a le asigura protectia necesara, magazinul online Carucioaredecopii.ro pune la dispozitia parintilor o varietate de modele de carucioare sport.

Magazin online cu experienta in ceea ce priveste produsele destinate nou-nascutilor

Pe site-ul magazinului online Carucioaredecopii.ro veti gasi o varietate de produse speciale, menite sa faciliteze activitatile care includ bebelusi si sa-i protejeze pe acestia de orice factor extern perturbator. Calitatea, eficienta si accesibilitatea sunt atribute ce descriu in mare masura activitatea acestui magazin inedit, acesta punand necesitatile celor mici si a parintilor pe primul loc.

Acest magazin online distribuie o larga gama de produse printre care:

  • Diferite modele de carucioare pentru copii: carucioare sport, carucioare 2 in 1, carucioare 3 in 1, carucioare pentru gemeni etc.;

  • O gama larga de modele de patuturi pentru bebe in care micutul sa-si petreaca noptile intr-un mod confortabil;

  • Diverse jucarii benefice pentru dezvoltarea corespunzatoare a micutului;

  • Balansoare si leagane pentru copii;

  • Scaune auto pentru bebelusi – protectie si eficienta deosebita;

  • Scaune pentru a lua masa impreuna cu micutul dumneavoastra;

  • Diferite alte produse menite sa faciliteze viata parintilor si sa-i pastreze pe cei mici intr-o siguranta deplina.

Carucioare sport – practice si eficiente pentru plimbari de neuitat impreuna cu familia

Carucioarele sport sunt produsele care fac viata mai usoara parintilor, ajutandu-i sa transporte copilul in mod practic si in conditii depline de siguranta. Calitatea acestor produse este de necombatut, iar preturile sunt extrem de accesibile pentru orice tip de buget.

Produsele de carucioare sport care se regasesc in portofoliul magazinului online sunt diverse, cu scopul de a se plia perfect pe gusturile si cerintele fiecarui parinte. Printre acestea se numara:

  • Carucior sport Moni Jerry de culoare roz – Perfect pentru fetite, acest model este unul extrem de cautat datorita copertinei mare care tine copilul departe de razele puternice ale soarelui. Carucior practic, este recomandat a se folosi incepand cu a sasea luna de viata si pana la varsta de 3 ani, suportand maxim 15 kg. Rotile acestui carucior sunt realizate din spuma EVA, rotile din spate sunt prevazute cu frana, pentru a preintampina situatiile problematice, iar rotile din spate sunt pivotate. Pretul pentru un astfel de carucior sport este de numai 239.00 de lei;

  • Carucior sport multifunctional Lion Quatro de culoare gri – Acest model de carucior sport are un design extrem de modern, dar frumusetea nu este nicidecum principala calitate a acestui carucior; greutatea foarte foarte mica a acestuia sau plierea realizata cu o singura mana sunt alte doua calitati suprinzatoare ale acestui model. Poate fi utilizat inca de la prima luna de viata a bebelusului si pana la varsta de 3 ani, cu mentiunea ca suporta o greutate de maxim 15 kg. Pentru a achizitiona un astfel de carucior este necesar sa scoateti din buzunar suma de numai 599.00 de lei.

Date de contact

Pentru nelamuri, intrebari sau comenzi, va invitam sa accesati pagina de internet a magazinului online Carucioaredecopii.ro – www.carucioaredecopii.ro sau puteti sa luati legatura cu operatorii telefonici ai magazinului la numerele de telefon 0723 666 005 sau 0765 745 009. Va invitam totodata sa vizitati showroom-ului magazinului situat pe Bd. Iuliu Maniu, nr. 181, sector 6, Bucuresti.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.