Cartile lui T.L. Osborn si Joseph Prince sunt din acest an disponibile si in limba romana

Editura Gold Books a tradus și publicat pentru prima data în România, o serie de cărți ce poarta semnătura autorilor de renume mondial T.L. Osborn si Joseph Prince. Aceste titluri sunt prezente atât în librăria online www.goldbooks.ro cat și în celelalte librarii creștine din tara.

carti-joseph-prince

T.L. Osborn – o scurta prezentare

Cunoscut și ca Tommy Lee Osborn (1923-2013), autorul de origine americana a avut un impact puternic asupra unei mari părți din lumea evanghelica – lucru obținut atât prin lucrările sale scrise, cat și prin numeroasele emisiuni la radio și televiziune. T.L. și-a clădit o mare parte din imagine ca fiind un misionar evanghelist mondial, om de stat, învățător, autor, designer, pianist și administrator. De asemenea, a fost renumit pentru activitatea sa de predicare a Bibliei, în aproape toate tarile lumii (peste 90).

Întâlnirile pe care le organiza adunau intre 20.000 și 300.000 de oameni. La vârsta de 28 de ani a scris și lansat una din cele mai bine vândute cărți creștine din ultimul secol, cu titlul Vindecând bolnavii (tipărita într-un tiraj de 1 milion de bucăți, în limba engleza). Pe lângă acestea, a mai scris Viata din abundenta, Salvarea sufletelor, Planul de dragoste a lui Dumnezeu, Viata buna, Mesajul care funcționează – acestea încurajează credința oamenilor și sunt folosite ca materiale de referință pentru biserici, lideri și pastori din întreaga lume.

Astăzi, în librăria Goldbooks pot fi găsite Vindecând bolnavii și Viata din abundenta. In vreme ce prima carte dezbate problema vindecării și sănătății, din perspectiva biblica, cea de-a doua privește modul în care creștinismul poate fi înțeles ca cea mai buna modalitate de a trai aceasta viata, printr-o înțelegere mai clara a multor versete ale Scripturii.

 

Joseph Prince – viata si lucrarea sa

Unul dintre cei mai cunoscuți vorbitori și autori creștini ai ultimilor ani, Joseph Prince și-a concentrat mesajele în jurul Evangheliei harului. Astfel, a reușit sa prezinte adevărurile biblice într-un mod proaspăt, curat și simplu, mereu centrându-se pe măreția lui Isus. Pastor senior al Bisericii Noua Creație din Singapore (cu peste 32.000 de membri), mai este implicat și în programe TV – Joseph Prince Ministries – emisiuni și materiale ce au ca tinta oameni din intreaga lume (pentru a-i edifica şi a-i inspira pe oameni sa cunoască și sa trăiască Evanghelia lui Isus Cristos).  

Editura Gold Books a publicat pana acum, în limba romana, următoarele titluri: Destinat sa domnești – Devoțional (Reflecții zilnice pentru succes fără efort, întregire și trăire victorioasă), Rugăciunea de protecție (Psalmul 91, într-o noua prezentare), Miracolul tău este în gura ta, Sănătate și împlinire prin Cina Domnului, Războiul Spiritual, Un singur lucru.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.