Care este cea mai buna metoda pentru epilarea definitiva?

   Unul dintre lucrurile de care femeile isi doresc sa scape si sa nu mai duca grija este parul nedorit de pe corp, astfel ca, cea mai buna solutie care a fost gasita de catre specialisti este procedura de epilare definitiva, cu ajutorul anumitor aparate si echipamente care se gasesc in saloanele de infrumusetare.

Aceasta este cea mai buna metoda, deoarece in urma acestor proceduri, nu exista riscul de arsuri, zgarieturi, piele iritata sau alte neplaceri care apar atunci cand sunt utlizate alte metode de epilare.

Pentru oferte personalizate si mai multe detalii va asteptam pe https://www.topmedika.ro/echipamente-epilare-definitiva

Cum functioneaza echipamentele pentru epilarea definitiva?

Aparatura de epilare definitiva

   Cu ajutorul acestor echipamente utilizate pentru epilarea definitiva, femeile reusesc sa scape de parul nedorit de pe corp, iar aceste aparate pe baza de lase utilizeaza tehnici speciale cu ajutorul carora firele de par de pe corp sunt incalzite datorita fasciculelor de lumina, insa aceasta lumina nu afecteaza pielea. Firele de par sunt incalzite pana la radacina, aceasta fiind in cele din urma distrusa.

   Exista mai multe tipuri de echipamente de acest fel, atat cu laser, cat si cu IPL, ele utilizand lungimi de unda diferite. Diferenta dintre cele doua tipuri este aceea ca echipamentul cu laser foloseste o singura lungime de unda, pe cand cea cu IPL foloseste un spectru mai larg de lungimi de unda, astfel ca aceasta este o procedura destul de rapida si eficienta, dar nu la fel de agresiva precum acel aparat care functioneaza pe baza de laser.

   Trebuie insa cunoscut faptul ca sunt necesare mai multe sedinte pentru a te putea bucura in totalitate de un corp fara par, iar numarul de sedinte difera in functie de fiecare femeie in parte, caci conteaza foarte mult tipul de piele sau culoarea parului. De asemenea, conteaza si tipul de zona tratata.

  O sedinta pentru eliminarea parului nedorit poate avea loc la o distanta de cateva saptamani, de la o luna la trei luni, iar dupa o sedinta poate disparea pana la 70% din parul din acea zona. Astfel de sedinte trebuie repetate, deoarece in acest interval de timp vor aparea fire de par noi, din alte radacini, acestea trebuind si ele distruse. Sedintele trebuie repetate pana in momentul cand toate radacinile sunt distruse si nu vor mai creste alte fire.

Cum trebuie pregatit corpul pentru epilarea definitiva?

   Exista anumite aspecte de care trebuie sa se tina cont atunci cand iti doresti sa renunti la parul nedorit de pe corp cu ajutorul epilarii definitive, iar printre acestea se recomanda sa nu se mai utilizeze ceara cu aproximativ sase luni inainte.

  Nu se recomanda, de asemenea, sa se expuna corpul la soare, atat inainte de procedura, cat si dupa. Nu trebuie utilizate produse cosmetice de exfoliere sau alte creme si deodorante inainte de procedura, caci este posibil ca rezultatele care se obtin sa fie mai slabe.

  Nu trebuie sa iti expui corpul, inainte de procedura, la anumite surse de caldura, precum apa calda sau sauna.

Exista reactii adverse in urma procedurii?

   Exista anumite efecte care apar in urma procedurii de epilare definitiva, precum zonele inrosite sau umflate, insa acestea sunt perfect normale si vor disparea in maxim doua zile de la procedura.

  De asemenea, aparitia pe corp a unor fire negre este normala, caci acestea au fost arse in timpul procedurii si vor fi eliminate de piele in scurt timp.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.