Caracteristicile clestilor pneumatici industriali – Eximod

clesti pneumatici industrialiSculele pneumatice au rolul de a usura mult munca in utilizarea profesionala si industriala, clestii pneumatici industriali fiind o categorie importanta a acestui tip de echipamente, care au ca si scop facilitarea muncii, indiferent de domeniu. Puteti achizitiona de la compania Eximod Pneumatic Expert clesti pneumatici de calitate superioara din gama Red Rooster, acestea continand doua tipuri de scule: gama de scule pneumatice Red Rooster Industrial se adreseaza utilizatorilor industriali, iar gama Red Rooster Automotive se adreseaza companiilor din domeniul auto.

Caracteristicile clestilor pneumatici pe care Eximod Pneumatic Expert ii furnizeaza sunt urmatoarele:

-clestii pneumatici industriali simplifica mult procesul de taiere in productia de masa, astfel ca acestia sunt utilizati tot mai des;

-capatele clestilor industriali sunt forjate din otel de cea mai inalta calitate, fiecare margine de taiere fiind temperate individual;

-imbinarile sunt foarte rezistente la uzura, chiar si in cazul unor solicitari mari;

-manerul clestilor are perfect distribuite zonele tari si moi pentru o utilizare precisa;

-acestia se pot utiliza pentru intrebuintari diverse precum industria auto, industria constructoare de masini sau in sectoarele de intretinere si asamblare.

Eximod Pneumatic Expert este o companie experta in domeniul importului si a distributiei la nivel national de scule profesionale si industriale, precum si in domeniul de reparatii echipamente hidraulice. Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata autohtona, compania isi croieste activitatea in jurul produselor de calitate superioara astfel ca, echipametele, sculele, accesoriile sau consumabilele ce urmeaza a fi distribuite trebuie sa indeplineasca o serie riguroasa de conditii care sa asigure calitatea urmarita.

 

Comentarile sunt inchise