Capsator electric DeLuxe Stitcher M27 BST – G20 – Nis Electronics

Pentru materiale tipografice de calitate superioara sunt necesare totodata si echipamente tipografice de inalta calitate, care sa reziste cat mai mult de-a lungul timpului. Compania Nis Electronics furnizeaza o gama diversificata de echipamente tipografice provenite de la producatori de renume mondial, fiind in acelasi timp si distribuitor unic a echipamentelor DUPLO in Romania. Pe langa numeroase modele de echipamente pentru capsare profesionala, Nis Electronics furnizeaza si masini de brosat, echipamente pentru multiplicare digitala, ghilotine manuale si electrice, echipamente tipar offset sau aparate de spiralat.

Caracteristici DeLuxe Stitcher M27 – capsator electric

Capsatorul DeLuxe Stitcher M27  este proiectat cu un singur cap de capsare pentru a se potrivi atât pentru capsarea brosurilor subtiri, cât și pentru cel al blocurilor groase atât plat, cât și în șa. Este recunoscută pentru a fi capsatorul perfect pentru tipografii mici si mijlocii, datorită în parte celor doua tipuri de capete cu care poate fi echipat.

capsator electric

Modelul M27 poate fi echipat atat capul traditional 18D, cat si cu cel cu alimentare laterala G20. Deoarece ambele capete pot fi utilizate, dimensiunile recomandate ale sarmei cu sectiune rotunda de la 20 pană la 28 gauge (0,86 – 0,32 mm) si sarmă cu sectiune dreptunghiulara de 19 x 21-1/2, 20 x 24 și 21 x 25. Aceste chipament este cel mai puternic capsator din gama Deluxe Stitchers.

Compania DeLuxe Stitcher din Chicago, Illinois, S.U.A. este momentan cea mai mare firma producatoare de capsatoare din rola de sarma, cu o prezenta pe piata de peste 125 de ani.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.