Campaniile de Google Adwords si serviciile Digiteria

aceste campanii de Google AdwordsCe sunt campaniile Adwords si cu ce se ocupa?

Campaniile Adwords sau (PPC –Pay per click) reprezinta una cea mai utila si eficienta  metoda de publicitate online din ziua de azi. Oferta de publicitate se face pe aumite anumite cuvinte  cheie pentru ca anunturile accesate sa apara in rezultatele de cautare Google.

Agentii de publicitate trebuie sa plateasca pentru aceste clickuri ,iar acesta este modul in care Googla castiga bani de pe urma accesarii.

Detaliind procesul de licitare si explicand factorii importanti ca modalitatea de cost- per- click veti intelege cum functioneaza acest sistem.

Cum functioneaza Campaniile Adwords?

Pe intelesul tuturor, tu bagi banii in Google prin agentia Digiteria  ca sa apari in Google Search si in functie de competenta cuvintelor cheie si eficienta accesarilor site-ului tau promovat , de fiecare data cand cineva acceseaza site-ul tau iti i-a o suma de bani pe click .

Atata timp cat cuvintele cheie sunt bine stabilite,precise,  banii dumneavoastra nu se vor risipii aievea pe niste cuvinte cheie slabe sau gresite.

In mare parte aceste campanii de Google Adwords sunt eficiente pentru multe tipuri de afaceri  atata timp cat toate criteriile sunt bine puse la punct , publicitatea ar trebui sa mearga mai bine de cat te astepti.

Ce sunt cuvintele cheie si ce legatura au cu aceste campanii Adwords?

Cuvintele cheie sunt cuvinte sau fraze care sunt utilizate pentru a se potrivi  anunţurile cu termenii de cautare . Cuvinte cheie relevante pentru campania de publicitate vă pot ajuta să ajungeţi la clienţii doriţi, pentru timpul de afacere pe care il aveti.

Atunci când alegeti cuvintele cheie potrivite, alegeţi cât de mult sunteţi dispus să o plătiţi de fiecare dată când un client face clic pe anunţul dumneavoastra. Alegerea cuvintelor cheie , cele mai relevante cuvinte cheie pot îmbunătăţi performanţa anunţurilor şi vă ajuta să menţină scăzută CPC (cost- pe –click) .

Comentarile sunt inchise