Campania pentru egalitatea de șanse, la Primaria Răchiți și în Botoșani

Evenimentele privind nediscriminarea și egalitatea de șanse, în cadrul proiectului START-UP MOLDOVA, beneficiar S.C. GE-COST 2001 S.R.L., au fost organizate și la primaria Rachiti și orașul Botoșani.
Campania de informare și conștientizare derulată de S.C. GE-COST 2001 S.R.L. cu privire la drepturile cetățeanului în materie de nediscriminare și egalitate de șanse a ajuns miercuri, 28.11.2019, la primaria Răchți, unde a fost primită cu entuziasm și maximă cooperare de primarul Florin Bulgaru. De asemenea, campania s-a desfășurat și în orașul Botoșani, la Pensiunea Bianca și printr-o campanie stradală de informare. O campanie prin care zeci de cetățeni au fost informați cu privire la modalitățile de discriminare și la egalitatea de șanse, drepturi egale pentru oameni diferiți.
În cadrul acestor două evenimente, zeci de cetățeni au primit clarificări referitoare la formele de discriminare și modalitățile de prevenire a acestui fenomen, precum și la egalitatea de șanse și de tratament. De asemenea, ei au aflat instituțiile la care pot apela în cazul discriminării lor și ce sancțiuni pot primi cei care încalcă aceste principii, conform prevederile legale în vigoare.
Activitățile desfășurate la Primăria Răchiți și în orașul Botoșani se înscrie în seria acțiunilor derulate de S.C. GE-COST 2001 S.R.L., în parteneriat cu S.C. TOBIMAR CONSTRUCT S.R.L. și S.C. 4C RURAL STRATEGIC S.R.L., beneficiari ai Proiectului “START-UP Moldova” POCU/82/3/7/105165, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014 – 2020.
S.C. GE-COST 2001 S.R.L. este implicată activ, începand din anul 2011, în derularea proiectelor cu finanțare externă (POSDRU, REGIO și POCU), participȃnd în mod direct atȃt la implementarea activităților de management, promovare și publicitate, cȃt și la cele de furnizare programe de formare profesională continuă.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.