Caminul de batrani din Bucuresti Asociatia Crestina Sf Alexandru & Sf Nicolae, locul unde cei varstnici se simt ca acasa

Asociatia Crestina Sf Alexandru & Sf Nicolae este caminul de batrani din Bucuresti si isi propune ce cei care ii vor calca pragul sa se simta ca acasa. Cu cele doua locatii in Bucuresti, acest camin de batrani este accesibil din multe parti ale Bucurestiului si persoanele care deci sa locuiasca in acest camin de batrani va avea posibilitatea sa fie vizitata de rude cat mai des.

Servicii oferite ale acestui camin de batrani

camin de batrani din Bucuresti pentru cei varstniciConditiile de cazare sunt printre cele mai bune din Bucuresti, caminul dispunand de dotari tehnologice precum televizoare, mobilier nou, bucatariii proprii utilate corespunzator, camere dotate cu canapele si fotolii, biblioteca si nu numai, toate acestea avand un singur scop:buna starea celor batrani sau care decid sa isi duca traiul intr-un astfel de camin din Bucuresti. Acest azil de batran doreste ca toti cei care ii calca pragul sa aiba o sedere cat mai placuta

Caminul  de batrani Asociatia Crestina Sf Alexandru & Sf Nicolae din Bucuresti este dotat cu tehnologii de ultima ora dispunand de sisteme de supraveghere 24 de ore din 24 astfel incat cei cazati sa beneficieze de protectie non stop. Totodata fiecare camera beneficiaza de un buton de urgenta care poate fi apasat pentru chemarea de urgenta a asistentei sau a infirmierei. Ingrijirea batranilor este importanta, prin urmare acestia vor mai beneficia de un personal calificat care va avea grija sa nu le lipseasca nimic.

Pentru a afla si mai multe informatii despre cele doua camine de batrani din Bucuresti puteti suna la unul din nr de telefon 0722 624 264/ 0753 907 355 sau la adresa de mail contact@caminparticular.ro.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.