Camin particular de batrani în București, la standarde europene

Atunci când sunteți în căutarea unui azil de bătrâni în București, care să le ofere celor în vârstă un loc perfect de relaxare, asistență de specialitate și socializare, căminul privat de bătrâni Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru pune la dispoziție servicii de cea mai bună calitate, în două locații din capitală.

Două camine de bătrâni în București, cu servicii de 5 stele

camin de batrani cu cele mai bune contii de cazare si ingrijire

Azilele de bătrâni din București Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru au două locații în capitală, prima în sectorul 1, iar a doua în sectorul 6, pe Calea Plevnei. Dintre principalele servicii oferite de acestea două se numără camere modern mobilate, spații de socializare precum o bibliotecă și un living dotat cu televizoare plasmă și jocuri de societate (remi, table, cărți), ajutor în deplasare, atât în spațiul intern, cât și extern, precum și o bucătărie modernă, gata să asigure alimentația corespunzătoare oricărui tip de regim impus de medici. Prin urmare poti alege acest camin particular fara a sta prea mult pe ganduri si sa beneficiezi de o cazare foarte buna.

camin particular de batrani bun si ieftin

Cel mai important serviciu oferit de cele două camine de bătrâni private din București sunt asistența medicală non stop și un personal medical bine pregătit și instruit: medic de familie, medic specialist, asistente și infirmiere. Aceștia asigură supraveghere de specialitate non stop, aplicarea de creme și pansamente pentru cei aflați în perioada de recuperare postoperatorie, administrarea tratamentului conform schemei și îngrijire corporală, ori de câte ori este nevoie. Tot la sediul căminului de bătrâni se realizează recoltări de probe, kinetoterapie, ortopedie, chirurgie și cardiologie. Apelați cu încredere la serviciile caminului de bătrâni din București.

 

Comentarile sunt inchise