Calatoriile la munte sunt mai simple cu Dacia Duster – Raul Turism

Daca iti planuiesti o calatorie la munte, atunci trebuie sa stii ca cea mai buna alegere pentru masina este Dacia Duster. Acest SUV a fost creat pentru aventura. Beneficiaza de un design modern si se adapteaza perfect pe orice tip de teren.

Fie ca alegi sa mergi pe sosea, fie pe teren, Dacia Duster e gata pentru aventura!

Raul Turism

Raul Turism

Ducia Duster are asistenta la pornirea din rampa si sistem de asistenta la coborare, ceea ce te va ajuta extrem de mult. Pentru o demarare in completa siguranta, masina te va asista. De asemenea, frana este activata pentru cateva secunde, special pentru a-ti permite sa demarezi fara griji in rampa. Pentru a evita derapajele, sistemul de asistenta la coborare mentine o viteza redusa si constanta.

Camera Multiview te ajuta sa conduci relaxat si sa efectuezi orice manevra fara griji. Iar Directaia asistata electric iti permite sa te adaptezi usor tuturor conditiile de drum. Are multiple spatii de depozitare si un interior generos, pentru ca vacantele tale sa fie deosebit de placute pe orice tip de teren.

Masina perfecta pentru aventura. Caroserie robusta, tractiune integrata si multa incredere la volanul ei, sunt secretele uni vacante la munte de neuitat.

Raul Turism, firma de inchirieri auto, dispune de un parc auto generos care cuprinde si Dacia Duster cu transmisie manuala in 5 viteze. Alte dotari fiind ABS, Aer conditionat, ESP, 6 x airbag, computer bord, geamuri electrice, oglinzi electrice, radio-CD, Inchidere centralizata. Pretul de inchiriere porneste de la 21 Euro/zi.

Pentru inchirieri auto ieftine si rapide, apeleaza cu incredere la firma de rent a car Raul Turism. Echipa tanara si foarte receptiva la nevoiele clientilor, iti va pune la dispozitie cea mai buna varianta auto pentru nevoile si dorintele tale. Te invitam pe site-ul lor si sa accesezi pagina de masini pentru a vedea parcul lor auto.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.