Calatoreste in Transilvania – Rent a car Cluj Raul Turism

Ti-ai planuit vacanta pentru anul acesta? Daca raspunsul este nu, iti venim noi in ajutor.

Ne-am gandit sa incurajam turismul romanesc si sa va oferim cateva sugestii de locuri de vizitat din Romania, mai exact din Transilvania. Pentru a calatori mai usor si la un pret avantajos, apeleaza cu incredere la serviciile de rent a car Cluj Raul Turism. Raportul calitate-pret este extrem de bun, iar echipa prietenoasa si trateaza toata problemele cu profesionalism si seriozitate.

  1. Colibita

Iubitorii de natura pot gasi peisajul perfect in judetul Bistrita. Lacul de acumulare Colibita este un loc mirific, ideal pentru drumetii. De asemenea, locul este recomandat si datorita proprietatilor aerului de acolo care este puternic ozonat.

  1. Salina Turda

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din judetul Cluj este Salina Turda. Intrata in circuitul turistic in 1992, Salina este vizitata zilnic de mii de turisti romani si straini. Are 42 de metri adancime si este amenajata pentru a-ti petrece cat mai mult timp, intr-un mod placut in interiorul ei.

  1. Cetatea Sighisoarei

Cetatea Sighisoarei pastreaza farmecul medieval si amintirea domnitorului Vlad Tepes. Este localizata in judetul Mures si este un loc ideal de relaxare.

  1. Lacul Sfanta Ana

Singurul lac vulcanic din Romania, Lacul Sfanta Ana din judetul Harghita este locul ideal pentru conectarea cu natura. Zona de agrement este amenajata pentru excursii si drumetii cu bicicleta pentru a te bucura de aerul proaspat de munte si frumusetea peisajelor.

  1. Cetatea Alba Carolina

Cetatea Alba Carolina sin judetul Alba suntem siguri ca te va impresiona. Acolo vei descoperi doua fortificatii, una romana si una medievala, extrem de frumoase. A fost restaurata recent si este un loc minunat de vizitat, parca desprins din istorie.

Raul Turism este gata sa-ti ofere cele mai bune oferte de rent a car Cluj!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.