Calatoreste in Cluj Napoca cu Tim Rent a Car

Municipiul Cluj Napoca este situat in Transilvania si este centrul cultural si economic al acesteia. El prinde viata cu ajutorul oamenilor, localurilor de specialitate si al arhitecturilor impresionante aflate aici. Energia si atmosfera orasului sunt unice si face orice turist sa se indragosteasca si sa revina de cate ori are ocazia. Pentru a profita de tot ceea are de oferit orasul Cluj Napoca, Tim Rent a Car va recomanda sa vizitati urmatoarele obiective turistice:

1. Parcul Central – Este locul perfect pentru relaxare, unde esti inconjurat de natura si poti petrece toata ziua aici stand intr-un hamac sau pe iarba, citind sau ascultand muzica. De asemenea, in parc se afla Centrul de Cultura Urbana Casino care reprezinta un veritabil palat care creeaza o efervescenta culturala. Aici se organizeaza anual diverse festivaluri care promoveaza cultura

2. Piata Muzeului – Este alcatuita dintr-o zona pietonala pitoreasca plina de terase si tarabe cu farmec pentru turistii care ajung aici. Aici se afla si una dintre cele mai vechi cladiri de cult clujene si aceasta este Biserica Franciscana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Grădina Botanică – Cu o diversitate mare de plante si o marime spectaculoasa, gradina reuseste intotdeauna sa impresioneze. Este usor de ajuns la ea, fiind situata in apropierea centrului orasului si are tarife mici in comparatie ceea ce o ofera.

4. Biserica Sf. Mihail – Constructia acesteia a inceput in anul 1316 si a fost finalizata in anul 1860 cand a fost construit turnul cu ceas. Este o emblema pentru Cluj-Napoca deoarece este o cladire plina de istorie aflata chiar in inima orasului.

Orasul Cluj-Napoca are multe de oferit si primeste pe oricine cu bratele deschise, iar TIM Rent a Car va ofera masini de inchiriat Cluj moderne, de calitate, la preturi excelente.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.