Brosarea cartilor cu PUR – Nis Electronics

Brosarea cu PUR reprezinta o alternativa mai ieftina pentru coaserea cartilor, procedeul de brosare propriu-zisa fiind operatiunea prin care coperta unei carti este atasata in blocul de carte (paginile din interior). Prin brosare se pot realiza carti, manuale, cursuri, cataloage pentru produse sau servicii sau diverse documentatii. Brosarea cu PUR reprezinta brosarea cu ajutorul unui sistem presurizat inchis pentru rezervorul de clei si are avantaje multiple care fac mult mai usor si rapid procedeul de coasere a cartilor.

Avantajele brosarii cu PUR:

-permite tiparirea cartilor pe hartie pana la 200 gmp la interior, inclusiv hartie cretata

-filele sunt fixate mai bine in blocul de carte

-cotorul cartii este flexibil

-permite realizarea cartilor cu numar mare de pagini, fara a necesita coasere

brosare cu PUR

Nis Electronics va sta la dispozitie in cazul in care doriti sa achizitionati echipamente pentru brosare cu PUR, insa are o gama variata de utilaje si pentru brosarea cu banda termoadeziva, brosarea semiautomata cu termoclei si brosarea automata cu termoclei. Nis Electronics este o companie cu vechime de peste 25 de ani in domeniul distributiei de echipamente tipografice si profesionale.

Compania livreaza solutii complete in materie de echipamente performante si calitative pentru industria tipografica, aceasta adresandu-se in primul rand tipografiilor, editurilor, agentiilor de publicitate, centrelor de copiere si universitatilor. Compania comercializeaza atat echipamente si masini tipografice noi, cat si second hand, de la masini de brosat, de laminat sau de stantat,  pana la ghilotine hidraulice sau electrice.

Comentarile sunt inchise