Boilerele electrice Stiebel Eltron PSH Trend – Apa calda la superlativ

Daca va aflati printre cei in cautarea unui boiler de incredere, care sa asigure necesarul de apa calda util pentru intreaga familie, atunci boilerele electrice PSH Trend cu volum situat intre 30 si 150 de litri de la STIEBEL ELTRON reprezinta exact produsele pe care le cautati!

Acestea sunt capabile sa va furnizeze apa calda pentru toate activitatile zilnice prin intermediul rezistentelor electrice. Capacitatea boilerului ales va fi intotdeauna suficienta. Nu va trebui sa faceti rabat la timpul petrecut la dus, pentru ca si ceilalti sa beneficieze de apa calda.

STIEBEL ELTRON este un producator german cu o vasta experienta in domeniu activand pe piata inca din anul 1924. Inceput ca o afacere de familie acest proiect a ajuns ca la sfarsitul anului 2011 sa depaseasca 3000 de angajati cu produse ce se vand in peste 120 de tari.

Boilerul este conceput pentru a mentine apa calda in interiorul cazanului la o temperatura constanta, multa vreme. In acest fel este reglat consumul de energie necesar. Acesta are prevazut si un termostat reglabil cu LED, prin care puteti stabili temperatura optima de functionare. In functie de anotimp, de perioadele cand este mai cald sau mai frig, simtim nevoia de temperaturi diferite ale apei atunci cand face dus sau baie. Cu ajutorul termostatului va asigurati ca dispuneti de temperatura ideala pentru dvs, ori de cate ori utilizati apa calda. Boilerele electrice sunt mai moderne decat cele pe lemne beneficiind de display digital, putere de incalzire reglabile si multe alte functii de programare.

Cu ajutorul termostatului incorporat va fi simplu de controlat si consumul pe care il presupune. Veti reduce cheltuielile lunare si veti beneficia de confortul dorit, foarte simplu. Boilerul electric va multumi intreaga familie, fara sa fie o povara privind consumul de energie. Bucurati-va de confortul dorit, la preturi accesibile si avantajoase!

Avantajele utilizarii unui boiler electric sunt evidente. Ele sunt usor de instalat si au un debit mare de apa datorita acumularii. Este demn de precizat ca boilerul electric nu necesita cos sau tubulatura de evacuare, ci doar o priza care sa-l mentina conectat. Dupa cum stim deja, curentul electric este mai raspandit decat gazul. Iata de ce acest gen de produs este varianta potrivita si pentru cei care au locuinte in locuri mai retrase. Ele se remarca prn durata mare de viata si mentenanta usoara, fiind usor de diagnosticat si reparat.

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.