Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane acustice din Romania in 2017

Infiintat in anul 2016, Boem Club Pianos a ajuns in scurt timp de la infiintare sa se dezvolte destul de mult incat sa ocupe un loc fruntas pe piata de profil, ajungand in 2017 cel  mai mare magazin de piane si pianine acustice din tara.

 

Prin prisma numarului mare de pianine si piane cu coada aflate pe stoc, precum si a faptului ca toti cei interesati le pot vizualiza si testa fara probleme in showroom, Boem Club Pianos a cunoscut o expansiune rapida anul trecut.

 

Clientii care au cumparat sau isi doresc sa cumpere instrumente de la Boem Club Pianos nu au numai experienta achizitionarii unui pian, ci beneficiaza de servicii integrate in acest domeniu, incepand de la posibilitatea testarii tuturor instrumentelor din stoc, alegerea culorii instrumentului din catalog, alegerea banchetei in ton cu pianul, accesorizarea cu lampa de pian sau higrometru, si pana la livrarea acasa si acordajul dupa livrare. Practic, cei care cumpara de la Boem Club Pianos nu se ocupa decat sa testeze si sa aleaga instrumentul potrivit pentru nevoile lor.

 

Oferta Boem Club Pianos este variata si se adreseaza tuturor celor care canta la pian fie la nivel hobby, fie in mod profesionist. Astfel, la Boem Club Pianos cei interesati pot gasi incepand de la pianine acustice reconditionate integral pe linie de fabrica cu componente de cea mai buna calitate, si pana la piane cu coada lunga, de concert.

Stocurile se actualizeaza mereu si permanent exista aproximativ 30-40 de instrumente pe stoc care se pot vizualiza si testa.

 

 

Ne mandrim cu faptul ca avem feedback deosebit de bun in ceea ce priveste pianele noastre nu numai de la institutiile de muzica si cele de cultura care promoveaza muzica de calitate la pian, ci si  de la pianistii consacrati sau cei aflati la inceput de drum, compozitori, muzicologi, dirijori si profesori de pian. Totodata, specialistii din departamentul de vanzari de la Boem Club Pianos pot face recomandari bazate pe istoricul clientului si pe nevoile sale in ceea ce priveste achizitionarea unui instrument.

 

„Pentru noi, anul 2017 a reprezentat un moment important deoarece a fost anul in care am primit feedback de la muzicieni, din fericire pentru noi un feedback foarte bun, ceea ce ne-a ajutat sa demaram astfel proiecte si parteneriate noi, sa actualizam stocurile si sa aducem modele noi de piane si pianine. Ne mandrim de asemenea cu faptul ca suntem dealeri exclusivi pe Europa de Est pentru marcile Perzina si G. Steinberg, modele extrem de bine lucrate, de o calitate ireprosabila.” Claudia ATANASOAE, General Manager Boem Club Pianos

 

Despre Boem Club Pianos

Boem Club Pianos este cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din tara, cu un stoc permanent de peste 35 de piane cu coada si pianine acustice noi, precum si reconditionate integral pe linie de fabrica.

Pianele cu coada marca Boem Club Pianos sunt potrivite atat pentru resedinte personale, cat si pentru sali de concert sau institutii de muzica. Pianinele acustice sunt recomandate atat pianistilor aflati la inceput de drum, cat si celor avansati si profesionistilor in egala masura.

 

Persoana de contact pentru detalii suplimentare: Tecla RADULESCU- PR Specialist Telefon: 0768 729 662; E-mail: tecla.radulescu@boemclub.ro

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.