Bluze pentru baieti chic si calduroase

bluze baietiOdata cu temperaturile scazute, garderoba copiilor este prima care sufera cele mai importante schimbari. Hainutele lejere si comode de vara sunt acum inlocuite cu articole mult mai calduroase, capabile sa ii ofere celui mic confortul termic de care acesta are nevoie.

Modelele de bluze de baieti cu maneca lunga sunt cele mai intalnite articole de imbracaminte din garderoba unui baiat. Acesta este un articol foarte volatil cu care se pot crea rapid tinute moderne, cu un aspect cool.

Tendinte moderne pentru bluzele de baieti

Stilul urban, intalnit pana acum in garderoba barbatilor este transpus intr-un mod reusit in garderoba celor mici. Liniile asimetrice ale croiului, lejeritatea si over-size-ul sunt doar cateva din aspectele pe care le putem regasii in cele mai ravnite tendinte ale sezonului in materie de haine pentru baieti si fete.

Chiar daca toti suntem atrasi ce hainutele frumoase si moderne, atentia noastra trebuie sa fie axata in prim plan pe calitatea materialelor utilizate si apoi pe design si alte aspecte.

Cele mai cool bluze pentru baieti

Pentru a exemplifica mult mai bine aceste tendinte regasite in garderoba copiilor, online-ul este cea care a oferit cele mai multe alternative. Aici sunt intalnite foarte multe magazine online multi-brand, care aduc din afara branduri consacrate, care acorda o atentie speciala designului si materialele utilizate.

Un astfel de magazin online multi-brand este Mr.Pich, magazinul care ne-a atras cel mai mult atentia. In portofoliul lui gasim doua branduri foarte apreciate in Europa: Booso si BangBang CPH, firme care acorda o atentie speciala detaliilor si care respecta cele mai exigente tendinte ale sezonului.

In ceea ce priveste categoria de bluze de baieti din magazin Mr.Pich acesta este una in care poti sa gasesti produse destinate copiilor cu varste de la 1 an si pana la maxim 10 ani. Trebuie sa ti cont totusi de faptul ca orice brand mare care vine cu hainute de calitate si cu un design modern atrage dupa sine niste preturi peste media din Romania, asadar trebuie sa iti pregatesti bugetul din timp.

Comentarile sunt inchise