Beneficiile miraculoase ale semintelor de chia

Semintele de chia sunt pline de vitamine si minerale, ajutand astfel la reglarea greutatii, controlarea poftei de dulce si la lupta impotriva radicalilor liberi. Aceste seminte sunt cu adevarat o minune pentru sanatatea fiecaruia si aduc numeroase beneficii organismului!

Aceste seminte contin o serie de vitamine foarte importante pentru organism, precum:

  • Calciu – de 5 ori mai mult decat laptele
  • Antioxidanti – de 3 ori mai multi decat afinele
  • Fier – de 3 ori mai mult decat spanacul
  • Proteine – de 2 ori mai multe decat alte boabe sau seminte
  • Potasiu – de 2 ori mai mult decat o banana

Semintele de chia ajuta la potolirea poftelor si a foamei, ele fiind pline de fibre care ofera senzatia de satietate si alunga pofta de dulciuri. Pe langa faptul ca sunt foarte usor de digerat, ele ajuta la reglarea apetitului datorita faptului ca pastreaza senzatia de satietate mult timp.

Cel mai minunat lucru la aceste seminte este faptul ca aroma lor este foarte slaba, fiind astfel posibila adaugarea lor in orice fel de mancare, fara a modifica gustul preparatului. De asemenea, ele ofera protectie fata de factorii nocivi din mediul inconjurator, precum poluarea, alcoolul, fumul de tigara sau razele UV.

Totodata, daca aveti nevoie de ceva care sa va tina treaz toata ziua sau sa va puna in priza inainte de antrenamentele fizice la sala, semintele de chia sunt solutia. Ele sunt solutia pentru a te mentine in forma in permanenta, iar in combinatie cu diverse sucuri gastrice reprezinta o structura care va tine de foame mult timp, ajutand si la digestie.

Datorita proprietatilor detoxifiante, semintele de Chia ajuta la curatarea organismului celui care le consuma – pe langa ca aduc un plus semnificativ de vitamine, ele absorb si toate substantele nocive din organism, ajutand la curatarea completa a sistemului digestiv.

Biosimttera – magazin online produse naturiste va recomanda sa consumati seminte de chia in fiecare zi, pentru a va bucura din plin de beneficiile multiple a acestora!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.