Beneficiile echitatiei – Insieme Grand Resort

echitatie BucurestiDaca doriti sa va dezvoltati armonios corpul, va invitam la Insieme Grand Resort sa practicati echitatie Bucuresti, un sport pentru cei privilegiati. La noi, puteti admira cai din rase nobile (Ayan, Alma, Cheff) si pe manjii Maya, Sasha, Star, iar cei mici de vor bucura de compania celor doi ponei Ronald si Terezia.

Iata cateva dintre efectele echitatiei asupra fizicului si psihicului uman:

Echitatia imbunatateste sistemul cardiovascular si chiar daca pare un exercitiu usor, o ora de echitatie poate arde un numar similar de calorii ca si 30 de minute de jogging sau ciclism.

Este bine de stiut faptul ca echitatia ajuta la dezvoltarea musculaturii, in special la cea a picioarelor, abdomenului si spatelui, dar si a bratelor. Copiii care practica acest sport vor avea un corp dezvoltat armonios si o postura corecta si frumoasa.

Nu doar muschii, ci si articulatiile au de castigat de pe urma sedintelor de echitatie.

Incepand de la pregatirea calului pentru calarie si pana la descalecarea de pe cal, calaretul trebuie sa fie atent in permaneta la fiecare detaliu, motiv pentru care echitatia imbunatateste puterea de concentrare.

Echitatie practicata cu regularitate ajuta calaretul sa-si imbunatateasca rabdarea deoarece acest sport implica deprinderea unui set intreg de noi abilitati, lucru ce necesita timp si rabdare.

Echitatia functioneaza ca un eliberator de stres deoarece, pe cal, calaretul trebuie sa fie atent la fiecare actiune si procedura, lucru care duce inevitabil la eliberarea de toate grijele cotidiene.

Dobandirea capacitati de a controla un animal mult mai mare si puternic va creste in mod inevitabil increderea in sine a celui care practica echitatia.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.