Bec Edison si inspiratia pentru decoratiuni vintage rezidentiale

Decorarea rezidentiala a incaperilor cu bec Edison este in prezent tot mai des intalnita in special in locuintele noi, gata construite. Proprietarii tind sa acceseze acest mijloc rapid si totodata ieftin pentru decorare in stil vintage pentru a netezi intr-o mare masura accesele, uneori prea pronuntate, ale modernitatii materialelor de constructie.

Un bec Edison se poate gasi in magazinele de specialitate intr-o gama foarte mare de forme, dimensiuni si puteri de iluminare, iar ceea ce este cel mai placut se refera la culoarea cu totul speciala pe care o lumina sa o produce. Inegalabilul alb cald al unui bec Edison este capabil sa imblanzeasca orice tenta acuta sau prea populara a stilurilor moderne.

Stabilirea locului pentru montarea unui astfel de bec vitnage este la indemana fiecaruia, insa trebuie tinut cont ca el trebuie sa ramana cat mai vizibil, la propriu. Acest lucru inseamna ca expunerea corpului sau rotund, alungit sau in forma de para si mai cu seama filamentul sa poata fi vazute si admirate.

Este oarecum impropriu ca un bec Edison sa fie montat intr-un corp de iluminat modern pentru ca se va pierde o buna parte din farmecul ideei de vintage. Chiar daca pare usor simplista urmatoarea solutie, merita sa o incercati fie doar si pentru un singur bec Edison.

Un cordon de alimentare textil in culoare rosu sau negru si o dulie este tot ce aveti nevoie. Montati-le, asigurati-va ca ati realizat corect legaturile electrice si izolarea conductorilor si actionati intrerupatorul. Va fi magic, special, pentru simplul motiv ca va fi redata perfect atmosfera timpurilor in care inca in prea putin locuinte exista pe atunci un bec Edison.

Daca totusi tineti sa folositi corpuri de iluminat, mai mult ca sigur in magazinul in care veti cumpara bec Edison sunt prezentate si corpuri de iluminat vintage. Fie ca alegeti un astfel de corp suspendat, fie care puneti pe noptiera sau masuta de langa pat o veioza vintage, efectul si contrastul pe care il asteptati va aparea forma imediat.

Verificati cu atentie daca priza pentru conectarea veiozei sau intrerupatorul pentru pendul sunt in buna stare de functionare. Daca ceva vi se pare in neregula nu lasati lucrurile asa. Un bec vintage ar putea fi degradat usor daca apare un scurt circuit electric.

Montati si folositi in siguranta prize Panasonic pentru o durata foarte lunga de timp. Nu realizati singuri o astfel de operatiune de inlocuire atat timp cat nu aveti calificarea necesara. Un electrician profesionist rezolva totul in cel mai scurt timp.

Comentarile sunt inchise