Beauty One lanseaza site-ul www.brunovassari.ro

Bruno Vassari, cel mai utilizat brand de cosmetice profesionale in saloanele de succes din Romania, sarbatoreste 6 ani de prezenta pe piata romaneasca prin lansarea site-ului www.brunovassari.ro. Pus la dispozitie de catre Beauty One, site-ul contine informatii, noutati, lansari si evenimente ale brandului.

Considerat cel mai bun brand de cosmetice profesionale, Bruno Vassari ofera numai produse de calitate, in care sunt inglobate ultimele cercetari stiintifice din domeniu. De asemenea, este recunoscut pe plan mondial pentru eficienta tratamentelor cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

Luna septembrie aduce clientilor Bruno Vassari un web site intr-un format usor de utilizat, actualizat cu ultimele noutati ale brandului. Acesta contine renumitele produse si tratamente, grupate in functie de game si necesitati, alaturi de imagini si descrieri detaliate, pentru o informare completa. Site-ul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si specialistilor din domeniu, fiind conceput pentru o navigare usoara si un grad ridicat de interactivitate.

Noul portal dedicat Bruno Vassari gazduieste cosmeticele profesionale ce ofera solutii pentru toate problemele tenului si corpului, bazate pe tehnologii revolutionare. Astfel, puteti afla mai multe despre vinoterapia integrata in prima linie dermatocosmetica de acest gen din Romania, sau despre primul tratament cosmetic complet bazat pe celule steam extrase din radacinile arborelui de sequoia si din floare de vita de vie, Cell Active.

Beauty One a cucerit piata din Romania prin produse de calitate, dar si printr-o relatie de lunga durata cu partenerii si clientii sai. Dorim ca acest site sa fie inca o punte de comunicare, prin care informatiile sa poata fi accesate mult mai usor si mai rapid, oferind un tablou complet asupra produselor si tratamentelor necesare.

Va invitam sa ne vizitati si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare!

Comentarile sunt inchise