BDV Bestauto Inchirieri Auto Cluj te ajuta sa vizitezi Transilvania

Indiferent daca locuiesti in Romania sau te intorci aici doar pentru a-ti vizita familia si prietenii, BDV Bestauto inchirieri auto Cluj iti sugereaza sa te bucuri de frumusetea Romaniei si sa-ti faci concediul aici. Cea mai pitoreasca zona a Romaniei, Transilvania, te asteapta sa strabati muntii impaduriti si orasele cu arhitectura medievala.

Cluj-Napoca

Incepand din Cluj-Napoca, te poti bucura de frumusetea celui de-al doilea cel mai mare oras din Romania, recunoscut pentru spiritul studentesc. La Cluj, arta contemporana este la ea acasa. Poti profita de toate evenimentele orasului sau de linistea Gradinii Botanice. Pentru a-ti potoli foamea iti recomandam localurile cu mancare traditionala precum Casa Boema sau Casa Maramureseana.

Turda

Urmatorul popas il poti face la Turda, un oras care a aparut in timpul Imperiului Roman. Pe aici nu poti sa treci fara sa vizitezi Salina Turda, proaspat renovata si vizitata de mii de turisti zilnic.

Alba Iulia

Un alt obiectiv turistic important al Transilvaniei este Cetatea Alba Iulia, o fortareata medievala in forma de stea, conservata si renovata datorita constructiilor superbe din spatele zidurilor de piatra.

Sibiu

Nu uita de Sibiu! Este un recunoscut la nivel european pentru sarmul si eleganta orasului. Si daca tot treci pe acolo, „cel mai bun drum din lume” (așa cum susține Top Gear) te asteapta. Transfagarasanul uneste Transilvania cu Muntenia si este un drum serpuit cu o priveliste impresionanta.

Brasov

Incheie traseul la Brasov, un oras iubit de toti romanii, datorita frumusetii lui. Viziteaza Biserica Neagra, Strada Sforii si Dealul Tampa si mai apoi gaseste-ti linistea la Castelul Bran, la 40 minute de Brasov. Ridicat in inima muntilor, Castelul Bran iti va confirma inca o data cat de frumoasa este Transilvania si cat de buna a fost alegerea pe care ai facut-o.

BDV Bestauto inchirieri auto Cluj te ajuta sa te bucuri de frumusetea Transilvaniei si a Romaniei cu cele mai noi masini!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.