Baza pentru machiaj – Pentru orice femeie care se respecta

Gama de machiaj de zi cu zi este un element integrant pentru orice femeie. Cu ajutorul ei te poti imagina in fiecare zi in diferite moduri. Etapele sunt familiare intregului spectru de femei. Make-up-ul in general, include cateva proceduri:

 • curatarea fetei,
 • tonifierea pielii,
 • crema de zi hidratanta,
 • baza pentru machiaj,
 • pudra sau fond de ten.

Baza de machiaj

Pentru realizarea unui machiaj perfect, exista un element foarte important, si anume baza pentru machiaj.

O femeie obisnuita, nu prea sofisticata in lumea modei si a marcilor, este speriata de cuvinte necunoscute. Cuvintele straine suna bine pentru ea, dar nu sunt intelese. Cand aude ca exista diferite baze pentru machiaj, ea devine atenta si se gandeste ca acest „teribil” produs nu este pentru ea.

Functiile bazei pentru machiaj

Cosmetologii spun ca baza pentru machiaj are mai multe sarcini, si anume:

 • de nivelare,
 • de mascare,
 • de hidratare,
 • machiaj de durata.

Ca o panza speciala, baza pentru machiaj este astfel conceputa incat sa acopere toate imperfectiunile pielii fetei. Aceasta poate realiza o imagine perfecta, cu un machiaj solid, make-up-ul pastrandu-se pe fata pe toata durata zilei intr-o stare perfecta, fara a curge.  Machiajul se mentine cu tenacitate pe baza pentru machiaj,  ascunzand porii dilatati, neregulile, roseata, ridurile fine si cosurile. Este distribuita uniform pe fata, creand o pelicula subtire care impiedica pudra sau fondul de ten sa umple porii. Pentru a cumpara una dintre cele mai bune baze pentru machiaj, intra pe site-ul magazinului online  www.beautyoneshop.ro .

Majoritatea acestor baze pentru machiaj sunt realizate pe baza de silicon. Aditivii sunt pigmenti, extracte hidratante din plante si vitamine. Cele mai bune baze pentru machiaj se pot gasi pe site-ul magazinului online www.beautyoneshop.ro

Tipuri de baze pentru machiaj

Industria cosmetica produce trei tipuri de baze pentru machiaj:

 • Pe baza silicon incolor,
 • Pe baza tonala cu pigmenti,
 • Cu efect matifiant.

Siliconul nu are nici culoare si nici miros, pentru ca functia sa principala este de a  alinia linia fetei, dandu-i o netezime perfecta. Insa, nu este potrivit pentru femeile cu un tip de ten gras. Pentru toate celelalte, este ideala pentru a mentine machiajul perfect cel putin 12 ore pe zi.

Baza pentru machiaj tonala, ar trebui sa fie selectata in functie de culoarea si tipul de piele. Nuanta trebuie aleasa cu un ton mai deschis fata de nuanta naturala a tenului.

Baza pentru machiaj cu efect matifiant acopera in totalitate imperfectiunile pielii, cosurile, ridurile fine, roseata etc. Acest tip de baza pentru machiaj este potrivita pentru femeile cu tenul gras, deoarece acest produs cosmetic are proprietati de absorbtie a excesului de grasime, pentru a mentine machiajul in stare perfecta o intreaga zi.

Fiecare femeie care se respecta pe sine, stie ca nu numai o  rochie de culoarea ochilor o va face sa arate perfect, ci si un machiaj perfect, aplicat special pentru tipul sau de piele.  Baza de machiaj transparenta, pe care o poti cumpara de pe site-ul magazinului online www.beautyoneshop.ro  este ideala pentru fetele tinere, care au tenul tanar si cantitatea de colagen natural este inca normala. Aceasta baza se imprastie usor pe piele, accentueaza trasaturile fetei si da stralucire si prospetime, chiar si unui chip obosit.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.