BATERII-LUX.ro – Baterii bucatarie potrivite pentru bucataria ta

Cand vine vorba de sisteme si instalatii poate ca te gandesti ca acestea trebuie doar sa se potriveasca chiuvetei si sa fie in ton cu designul bucatariei. Dincolo de acest aspect, unul important de altfel, trebuie sa iei in calcul si alti factori care vor face ca investitia ta in baterii bucatarie sa iti determine beneficii pe termen si lung pentru mai multe detalii accesati aici.

Materialul din care sunt fabricate, functiile pe care le au sunt detalii pe care nu trebuie sa le ignori.

Producatorii au creat o multime de modele de robinete care iti vor usura cu mult activitatile de zi cu zi din bucatarie. Din fericire, functiile cu care o baterie este prevazuta nu inseamna ca a fost neglijat designul acesteia.

Fie ca esti in cautarea unei baterii bucatarie clasice sau moderne, baterii-lux.ro iti ofera cateva ponturi pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere:

Cerceteaza piata

Inainte de face achizitia propriu zisa, incearca sa cauti modele de robinete care sa se potriveasca locuintei tale, atat ca design, cat si din punct de vedere practic.

Daca apa are o presiune scazuta tot timpul, un robinet proiectat sa functioneze in functie de acest lucru va fi cea mai buna solutie pentru tine.

Daca in schimb presiunea apei este foarte mare, poti opta pentru o baterie care sa aiba functii mai avansate care sa faciliteze anumite activitati.

  • Baterii cu pipa joasa

Sunt foarte practice, fiind usor de utilizat in orice bucatarie, precum si de instalat.

  • Baterii cu pipa inalta

Daca iti petreci o mare parte din timp in bucatarie, atunci aceste baterii sunt alegerea potrivita. Au o garantie de 15 ani, fiind foarte des intalnite in bucatariile restaurantelor.

  • Baterii bucatarie cu dus

Au o mare manevrabilitate datorita furtunului care pot fi folosite si la o distanta mai mare de chiuveta.

  • Bateriile cu filtru de apa

Sunt cea mai ingenioasa modalitate de obtine apa filtrata de la robinet. Desi se spune ca apa de la robinet este perfect potabila, depinde si de zona, pentru un plus de siguranta, opteaza pentru aceste baterii, mai ales daca locuiesti intr-o zona in care apa este foarte dura.

  • Baterii cu boiler

In cazul in care locuiesti intr-o zona in care apa calda este o raritate, bateriile cu boiler pot fi solutia salvatoare. Iti pregatesti ceaiul cu apa fiarta direct de la robinet, ceea ce e un mare avantaj din mai multe puncte de vedere.

  • Manerul robinetului

Majoritatea bateriilor au fie doua manere, fie unul singur. Daca doresti o baterie pentru o bucatarie retro, alege una cu doua manere, daca doresti una pentru o bucatarie moderna, alege cu un singur maner, este foarte practica. De asemenea, poti opta si pentru o baterie cu senzori.

Pentru cele mai noi modele de baterii de bucatarie acceseaza website-ul

https://www.baterii-lux.ro/

Ai garantia ca toate produsele sunt de cea mai buna calitate, comanda se face online si este livrata in cel mai scurt timp oriunde in tara.

Pentru comenzile mai mari de 800 de lei livrarea este gratuita.

Daca doresti mai multe informatii despre comenzi trimite un mail la adresa office@baterii-lux.ro sau suna la numarul:

0721 482 872

Comentarile sunt inchise