Balustrade inox sticla laminata fiabile si moderne

 

Constructorii si designerii au gasit aplicatii pentru balustrade din inox imbinate cu sticla laminata pentru scari interioare si exterioare, pentru balcoane, pentru terase si pentru  multe alte locuri.

 Acestea sunt instalate in case private, cladiri publice si in birouri. Intr-o cladire de inalta tehnologie, o balustrada din otel inoxidabil arata bine in combinatie cu sticla laminata. De asemeni, in interiorul clasic, balustradele cu elemente inox sticla laminata,  sunt foarte  potrivite si reprezinta o solutie de succes pentru scarile cu trepte inguste.

balustrada

In lume, balustradele din inox si sticla laminata sunt din ce in ce mai preferate datorita transparentei si usurintei utilizarii. Ele sporesc vizual spatiul si adauga sofisticare interiorului tau. Scopul principal al acestora este de a proteja impotriva caderilor de la inaltime, precum si de a impiedica patrunderea intr-o zona nedorita. De asemenea,  pot ajuta la protectia oricaror obiecte de valoare sau relicve. In ciuda fragilitatii sale, dupa cum se crede, poate rezista unor sarcini enorme in orice domeniu de aplicare. Rezistenta acestor panouri nu este mai mica decat cea a gardurilor metalice si indeplineste toate cerintele standard.

 

Avantajele balustradelor din inox si sticla laminata

 • Estetica inalta si versatilitate. Partitii transparente pentru scari avand mana din inox.
 • In conditiile de functionare, durata de viata a structurii nu este limitata.
 • Intretinere usoara. Este suficient sa fie curata cu detergenti.
 • Inlocuirea rapida a elementului deteriorat. In cazul deteriorarii unei parti a structurii, aceasta poate fi dezmembrata si inlocuita.
 • Rezistenta la razele ultraviolete, precipitatii, iar scaderea temperaturii permite utilizarea balustradelor din inox cu sticla pe terase deschise, acoperisuri, loggii.
 • Marginile sunt prelucrate cu grija si nu au muchii ascutite. Parapetul spart fie se despica in bucati mici si nu formeaza fragmente de taiere, fie ramane pe pelicula de polimer.

 

Tipuri de parapete din sticla pentru balustrade

 

Geamurile din sticla pentru balustrade pentru scari sunt realizate din triplex rezistent la socuri sau sticla laminata cu film armat, grosime de la 10 la 16 mm. In ciuda fragilitatii aparente, acesta este un material foarte puternic care poate rezista incarcaturii grele. Sticla poate fi transparenta, mata, colorata sau acoperita cu un film decorativ.  Este posibila fabricarea unor structuri care nu se fac manual. Prin metoda de fixare, exista trei tipuri de partitii:

 • Cu suporturi. Un pret mic, o instalare simpla, o rezistenta ridicata fac ca aceasta optiune sa fie cea mai comuna. Suportul este fixat pe podea. Pe el, conectorii si elementele de tranzitie fixeaza sticla si balustradele.
 • Pe profil. Sticla este instalata in profilul de prindere, rezultand o impresie de greutate.
 • Pe punctul de montare. Prin aceasta metoda, elementele de sticla sunt montate pe partea exterioara a scarii folosind elemente de fixare. Avantajul sau este ca dimensiunile marsului de scara nu scade, iar partitia in sine este practic invizibila. Balustrada este atasata direct la geam sau deasupra acestuia.

 

Daca doresti sa cumperi balustrade inox sticla laminata pentru scari, iti sunt oferite pachete de lucrari la cheie. Acestea includ:

 • efectuarea de masuratori preliminare de catre specialistii firmei si dezvoltarea proiectului;
 • confectii la comanda;
 • livrarea, instalarea de balustrade inox sticla laminata;
 • intretinere ulterioara pentru o perioada de garantie si perioada post-garantie.

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.