Baloane pentru o petrecere reusita

Baloanele inveselesc atmosfera in orice incapere, acesta fiind motivul principal pentru care ele nu trebuie sa lipseasca niciodata de la o petrecere. Trebuie sa organizati o petrecere de aniversare acasa la gradinita, o petrecere de inaugurare a unui magazin sau pentru orice alt eveniment corporate? Exista baloane pentru orice tip de eveniment. In cazul celor mici, ele reprezinta un cadou minunat oferit pur si simplu, fara ca baloanele sa fie neaparat parte din decor.

Daca va plac foarte mult baloanele si intentionati sa organizeat o petrecere, atunci cu siguranta baloanele nu ar trebui sa lipseasca deoarece ne plac tuturor, fiind frumoase si colorate, in diferite forme, astfel incat fiind prezente la orice petrecere, baloanele vor crea un decor de vis.

Cu baloanele nu poti da gres niciodata avand in vedere ca se pot folosi in numeroase situatii si evenimente. Se pot folosi ca si decor la nunti, la botezuri, aniversari, se pot face petreceri baloane pentru firmele din diverse domenii, penru inaugurari, etc.

Cum sa umfli un balon utilizand o butelie cu heliu

Ne plac la nebunie baloanele cu heliu, dar cum le umflam? Nimic mai simplu! Daca petrecerea va fi una cu un numar mare de invitati, odata achizitionate baloanele, nu uitati si de butelia cu heliu. Iata care sunt pasi:

  1. Rasuciti robinetul de deasupra buteliei pana nu mai merge desfacut.
  2. Testati presiunea suvoiului de heliu astfel: impingeti duza in jos sa scoateti heliumul. Asta ar trebui sa produca un fasait continuu care se va opri daca dati drumul la duza. Daca nu se aude nimic sau daca se aud alte sunete ciudate, puteti lua legatura cu firma de la care ati achizitionat butelia.
  3. Fixati balonul- atasati un balon la alegere, plasindu-l deasupra duzei buteliei. Asigurati-va ca tineti strans pentru urmatorul pas.
  4. Umflati balonul: acum urmeaza partea distractiva! Apasati duza in jos pentru a umfla balonul. Folositi ghidul de marimi oferit la achiztionarea buteliei sau umflati balonul de latex la dimensiunea recomandata!

Heliul este un gaze toxic si non-inflamabil, mai usor decat aerul. Din acest motiv, este folosit pentru a umple baloane. Heliu este disponibil în flacoane de diferite dimensiuni si ambalaje.

            Baloanele cu heliu sunt sensibile la temperatura si, daca nu sunt complet pline si nu exista destul spatiu pentru heliu sa se extinda, atunci ele pot rezista zile intregi sau chiar saptamani. Privindu-le in sus, cum se inalta spre cer, se pare ca nu exista nici o limita referitor la cat de sus se poate inalta un balon cu heliu. Acest aspect tine, de fapt, de rezistenta materialului din care este confectionat balonul.  Daca vorbim despre un balon normal acesta poate sa ajunga pana la o distanta de circa 10 km, in timp ce baloanele meteorologice profesionale pot ajunge la inaltimi de pana la 30 km.

Fiind foarte usor de folosit, gasindu-se intr-o varietate de culori si fiind foarte indragite atatde adulti, cat si de copii, baloanele au devenit foarte populare inca de la inventarea lor. La nunti, botezuri, petreceri tematice sau chiar la deschiderea unor magazine, baloanele sunt mai mult decat convenabile de utilizat si din punctul de vedere al pretului, dar si din cel al flexibilitatii lor.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.