Baby Stem Cells vine cu 3 pachete atractive de recoltare a celulelor stem

 

Baby Stem Cells Seracell este banca de celule stem nr. 1 in Germania si unicul partener al Romaniei in acest domeniu inovator al medicinei regenerative. Pentru ca este vorba de o tehnologie avansata intr-un domeniu relativ nou al medicinei, Baby Stem a mizat inca de la inceput pe transparenta si profesionalism.

Seracell are în portofoliu peste 1000 de tratamente cu celule stem: în fiecare an peste 100 de pacienti apelează la serviciile acesteia pentru terapii clinice cu celule stem prelucrate în laboratoarele Seracell. Datorita facilitatilor si tehnologiei avansate, precum si a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre putinele banci de celule stem Germania ce au obtinut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importanta certificare în domeniul prelucrarii si stocarii probelor biologice.

Baby Stem aduce in Romania experienta si calitatea germană a serviciilor de stocare si mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem. Standardele cele mai inalte in serviciile medicale oferite in Germania si Uniunea Europeana, sunt acum disponibile la preturi accesibile, adaptate la piata din Romania. Baby Stem s-a infiintat in luna septembrie, anul 2012. Baby Stem Cells Seracell reprezentanta in Bucuresti si Cluj.

Asadar, Baby Stem Cells a creat pentru voi trei pachete atractive. Baby Stem SILVER, Baby Stem GOLD si Baby Stem PLATINUM. Toate cele trei pachete includ kit de recoltare, recoltarea sangelui din cordonul ombilical si sange matern, transportul kitului de recoltare, analizele complexe ale sangelui matern, analiza celulelor stem, stocarea in laboratoarele Seracell si pregatirea probei inaintea tratamentului. Aflati toate detaliile despre pachetele oferite de Baby Stem Cells, tratamente, sfaturi pentru sarcina pe site-ul http://www.babystem.ro/.

banca de celule nr. in germania

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.