Azilul de batrani din zona Plevnei din Bucuresti este locul unde cei batrani pot avea un trai linistit

azil de batrani ideal pentru persoana draga tieLa varsta batranetii cei varstnici au nevoie de un loc unde sa fie bine ingrijiti si sa aiba parte de un colectiv prietenos cu spirit familial. Stim cu totii ca la varsta batranetii, cei varstnici au nevoie de o supraveghere si atentie cat mai mari data fiind fragilitatea acestora la o varsta atat de inaintata.

Azilul de batrani din Bucuresti Asosciatia Crestina Sf Nicolae si Alexandru

Acest azil de batrani este unul din cele mai bune camine de batrani din Bucuresti date fiind utilitatile de care dispune pentru buna starea a celor care decid sa isi duca traiul aici. Camerele sunt dotate cu televizoare astfel incat cei varstnici sa isi poata urmari la televizor serialele si emisiunile preferate.

camin de batrani cu un ambient prietenos si cald

Cum personalul unui azil de batrani este foarte important, cei de la Asociatia Crestina Sf Nicolae si Alexandru dispun de medici generalisti, psihiatrii si asistente medicale care asigura supravegherea celor batrani. Intregul camin este dotat cu conexiune la internet si telefon pentru ca familia sa poata tina legatura oricand cu cei batrani cazati in acest camin de batrani.

In ceea ce priveste alimentatia aceasta este asigurata de un nutritionist si meniul zilnic este dotat din 3 mese gatite cu ingrediente atent alese date fiind nevoile digestive mai delicate ale batranilor. Alte servicii medicale sunt reprezentate de kinoterapie, ortopdie, chirurgie si cardiologie.

Stiuta fiind nevoia de socializare a batranilor, activitatile care au ca scop aceasta nevoie de socializare a batranilor vor fi prezente in fiecare weekend. Zilele de nastere si alte sarbatori precum Craciunul si Pastele vor face obiectul unor petreceri care sa ii inveseleasca pe cei varstnici.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.